DAVID ZAPREPASTIO NASTRANIM ČINOM, MORBIDNIJE OD OVOGA NISTE ČULI: U sve bio uključen i GALEB, kamere snimile SVE
Galeb, Foto: Profimedia

ODVRATNO

DAVID ZAPREPASTIO NASTRANIM ČINOM, MORBIDNIJE OD OVOGA NISTE ČULI: U sve bio uključen i GALEB, kamere snimile SVE

Muškarac je uhvatio nesrećnu životinju 17. avgusta

Objavljeno:

David Li, 40-godišnjak iz Sunderlanda, priznao je u utorak da je kriv za seksualni čin koji je uključivao galeba i prihvatio da je ptici naneo nepotrebnu patnju, prenose upravo gotovo svi britanski mediji i tome dodaju da je slučaj ispred suda opisan kao "jedan od najneobičnijih ikad viđenih".

Li je 17. avgusta nešto iza ponoći uhvatio nesretnog galeba u jednoj od lokalnih uličica, pa zatim izvadio mobilni i stao se samozadovoljavati dok je gledao pornografiju, potvrdili su i zapisi nadzornih kamera.

Li je pritom držao životinju među svojim nogama i "njome se pomagao", rečeno je na Prekršajnome sudu Južnog Tinesideja, a kada je zgotovio svoj beskrajno nastran čin, podignuo je pantalone i "malo šutnuo galeba".

Uhapšen
Uhapšenfoto: Profimedia

Li je uhapšen u obližnjem restoranu, a kada je pronađen, policiju je pokušao uveriti u to da je mislio kako je ptica povređena:

"Mislio sam da je stradala. Zato sam je podigao i pokušao putem telefona videti šta bih mogao za nju učiniti, kako da joj pomognem", izjavio je.

Braniteljica Analisa Moslardini izjavila je da Li ima problema s mentalnim zdravljem i da 'nije u stanju objasniti svoje postupke'.

"Moram, i to kao iskusna sutkinja, reći da je ovo jedan od najneobičnijih slučajeva s kojim smo se suočili na sudu za prekršaje, izjavila je sutkinja Fej Gilbert.

"Smatramo da se radi o namernom ili neopravdanom pokušaju nanošenja patnje životinji i stoga držimo da bi psihijatrijsko veštačenje bilo najprikladnije u ovom slučaju", dodala je.

Tužitelji će tražiti da se Liju zabrani posedovanje životinja, a izricanje presude pomereno je za 23. maj.

Bonus video:

06:21

MOGU LI ADVOKATI DA ODBIJU SILOVATELJE I UBICA? Božilović: Profesionalni kodeks to ne dopušta! Mi branimo čoveka, a ne delo

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.