POPULARNA GLUMICA ZA ODRASLE SNIMA DOK JOJ JE SIN U ŠKOLI, O "PENZIJI" NE RAZMIŠLJA: Tanja otkrila sve DETALJE
Tanja, Foto: Printscreen/Instagram/tanyatate654321

otvorila dušu

POPULARNA GLUMICA ZA ODRASLE SNIMA DOK JOJ JE SIN U ŠKOLI, O "PENZIJI" NE RAZMIŠLJA: Tanja otkrila sve DETALJE

Surovost erotske industrije nekad može nadmašiti i onu koja vlada u Holivudu

Objavljeno:

Britanska glumica filmova za odrasle Tanja Tejt (44), inače žena koja je industriji najmanje 12 puta osvojila titulu za MILF godine, otkrila je do sada nepoznate detalje iz svog života.

U ispovesti za Dejli Star, Tanja govori o surovosti sa kojom se suočila u detinjstvu, kao i kasnije kada je postala majka.

„Odrasla sam u Liverpulu i bila sam jedna od one dece koja su imala besplatne školske obroke. Kad je došla zima, sećam se da sam nosila dva polovna kaputa jer moja mama nije imala para, a mlekar bi dolazio sa žetonima za mleko. Bilo je teško odrastati kada vaša porodica nije imala puno novca. Bilo smo siti, ali drugog luksuza nismo imali“, ispričala je Tanja, a onda je otkrila kako je prvi put ušla u industriju za odrasle.

„Sedela sam sa prijateljem i pronašli smo kasetu u njegovoj kući i rekli: ‘Vau vidi ovo’, bio je to film za odrasle sa oznakom X. On ga je gledao, sve uzbuđeniji, a ja sam isto gledala misleći: ‘Ja bih to mogla. Bio je doslovno takav trenutak“, otkrila je Tejt, a zatim je ispričala kako je izgledalo njeno prvo snimanje filma s glumcem Denijem Dijem, sada već davne 2008. godine:

„Osećala sam se uplašeno. Oboje smo nekako ušli i razmišljala sam: ‘Kako će ovo ići?’ Bili smo u nečijoj kući i bila je stvarno mala ekipa. Kad sam videla koliko je Deni Di obdaren. Počeli smo sa scenom i osećala sam se kao jelen zaslepljen farovima, ali rešila sam da se jednostavno opustim i uživam u sceni“, rekla je Tejt.

Surovost erotske industrije nekad može nadmašiti i onu koja vlada u Holivudu. Svi su komentarisali njeno telo, kao i promene koje je imala nakon porođaja.

"Kada je žena trudna njeno telo se menja. Veliki je izazov posle porođaja ponovo izgledati zadovoljno. To nije jednostavan proces koji se dešava preko noći. To budi svakodnevne sumnje u seksepil. Pitate se da li će vaši fanovi ikada ponovo biti zadovoljni, da li ćete ostati bez njih zato što ne izgledate više kao pre? Bila sam svesna promena, ali mi je bilo teško da ih prihvatim. Ipak, uprkos mom pozitivnom stavu bilo je onih koji su mi upućivali užasne komentare na internetu. Morate biti baš psihički jaki da biste prošli kroz to. Zamislite da vam neko svaki dan govori kako ste ružni, debeli, odvratni", prisetila se Tanja tog perioda.

Za to vreme Tanja je komunicirala sa fanovima putem platforme Only Fans i slušala komentare o svom telu koji joj nisu prijali. Ona je objasnila i da je svesna da ne može usporiti starenje, te da zbog toga ide kod estetskih hiriruga koji joj ubrizgavaju botoks.

„Izazov je biti zaposlena majka, a pogotovo u poslu kojim se ja bavim. Sve se svodi na ravnotežu, koordinaciju i dobar raspored. Moj sin sada ide u školu pet dana u nedelji, što znači da kada je u školi mogu da obavim stvari poput davanja intervjua, snimanja podkasta i ako treba da snimam sadržaj. Kad snimam sadržaj obično iznajmljujemo lokaciju ili odemo kod nekog kući, nikada to ne radim kod sebe. Kada snimam, takođe, moj dečko nije prisutan na setu“, objasnila je Tanja .

Bonus video:

01:39

SIN MI JE OTVORIO ONLYFANS! Branka Blek Rouz šokirala pričom sa golim fotkama: Rekao mi da je to idealno za mene! OTKRILA ZARADU

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.