POZNATA INFLUENSERKA OPTUŽENA ZA UBISTVO LJUBAVNIKA SVOJE MAJKE: Ucenjivao ih, a one mu se MUČKI OSVETILE? (FOTO)
Mahek Buhari, Foto: PrintScreen/ TikTok/ maybvlogs

zločin?

POZNATA INFLUENSERKA OPTUŽENA ZA UBISTVO LJUBAVNIKA SVOJE MAJKE: Ucenjivao ih, a one mu se MUČKI OSVETILE? (FOTO)

Kada je vozilo udarilo u drvo prepolovilo se, a nakon toga se zapalilo

Objavljeno:

Sakib Husain i njegov prijatelj Muhamed Ijazudin poginuli su kada je njihov automobil udario u drvo. Kako je naveo sud u Engleskoj, za njihovo ubistvo optužene su influenserka Mahek Buhari, poznatija kao Maja i njena majka Ansrin Buhari. Majka i ćerka želele su da ućutkaju Husaina i spreče ga da objavi detalje afere koju je imao sa Ansrin.

Na sudu je saopšteno da je Husain ucenjivao Ansrin kako će i njenom mužu i sinovima reći za aferu, a njihove privatne snimke i fotografije će objaviti na društvenim mrežama, piše Gardijan.

Pored majke i ćerke, za saučesništvo se sudi i Nataši Aktar (22), Risu Jamalu (22), Rekanu Karvanu (28), Muhamedu Patelu (20), Sanafomu Gulamustafi (22) i Ameru Jamalu (27).

Poroti je na sudu pušten Husainov poziv policiji, koji je obavio neposredno pre nesreće. On je kazao: „Prate me dva vozila. Pokušavaju da me ubiju. Umreću“.

Kada je Husainovo vozilo udarilo u drvo prepolovilo se, a nakon toga se zapalilo.

Tužilac Kolingvud Tomson rekao je kako se Husain hvalio svojim prijateljima o vezi koju je imao sa Ansrin iako se par često svađao.

Međutim, Asrin je prekinula vezu, a Husain je postajao opsesivniji, želeći da obnovi vezu, kazao je Tomson.

Počeo je da je ucenjuje eksplicitnim fotografijama i video snimcima, tražeći joj 3.000 evra, a Ansrin ništa nije prijavljivala policiji, jer se plašila da njen muž ne sazna za aferu, kazao je tužilac.

Umesto toga, poverila se svojoj ćerki Mahek, koja je u to vreme imala oko 230.000 pratilaca na TikToku. Tužilaštvo je tvrdilo da je ona organizovala ubistvo.

Tomson je rekao da su majka i ćerka „planirale da zaplene Huseinov mobilni telefon u kojem su se nalazile sporne fotografije i video snimci“.

„Mahek je bila svesna da bi ta afera naštetila njenoj karijeri i ugledu“, rekao je tužilac.

Suđenje se nastavlja.

Bonus video:

03:33

UBISTVO ŽENE U LESKOVCU POKRENULO LAVINU PITANJA! Tatjana Nikolić: Za svaku žrtvu nasilja mora se ponaosob NAPRAVITI PLAN ZAŠTITE

(Espreso/ Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.