DŽO BAJDEN SE OGLASIO: Potvrdio je VELIKU VEST!
Džo Bajden, Foto: Profimedia

TO JE TO

DŽO BAJDEN SE OGLASIO: Potvrdio je VELIKU VEST!

U snimku u kojem govori 46. predsednik SAD, Bajden kaže da će prava na abortus, odbrana demokratije, prava glasa i mreža socijalne zaštite biti među najvažnijim pitanjima na glasanju 2024. godine

Objavljeno: 12:12h

Američki predsednik Džo Bajden potvrdio je da će se kandidovati na američkim izborima 2024. godine.

Njegova kampanja za reizbor je zvanično počela - u obliku videa od tri minuta koji počinje rečju "Sloboda".

U snimku u kojem govori 46. predsednik SAD, Bajden kaže da će prava na abortus, odbrana demokratije, prava glasa i mreža socijalne zaštite biti među najvažnijim pitanjima na glasanju 2024. godine.

On je rekao da će se glasači suočiti sa izborom da sledećoj generaciji ostave "više ili manje slobode", kao i "više ili manje prava".

"Svaka generacija Amerikanaca se suočila sa trenutkom kada je morala da brani demokratiju, da se zalaže za naše lične slobode i da se založi za naše pravo glasa i naša građanska prava. Ovo je naš", kaže on.

Osvrćući se na svoju predizbornu poruku iz 2020. da su Amerikanci "u borbi za dušu" svoje nacije, Bajden je predstavio svoj slogan za 2024: "Hajde da završimo posao".

Bonus video:

09:25

AMERIKA NEĆE MENJATI SPOLJNU POLITIKU? Analitičari: Bajden će morati da vodi dijalog sa republikancima, ali NIKO NIJE POBEDNIK

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.