PIJANI GOROSTAS TOKOM SVAĐE UMALO ZDROBIO SVOJU SIĆUŠNU DEVOJKU: Dobio tri godine zatvora zbog napada
Policija, Foto: News1/Zorana Jevtić

horor

PIJANI GOROSTAS TOKOM SVAĐE UMALO ZDROBIO SVOJU SIĆUŠNU DEVOJKU: Dobio tri godine zatvora zbog napada

Objavljeno:

Pijani gorostas od čak 150 kilograma završio je u zatvoru nakon što je svojim ogromnim stomakom umalo zdrobio svoju sitnu devojku tokom svađe i tuče u njihovoj hotelskoj sobi.

Samo 152 cm visoka Šarlot Marsden (32) mislila je da će ostati bez vazduha i uplašila se za sopstveni život kada ju je 40-godišnji Šon Melin čitavom svojom težinom pritisnuo o pod i rekao joj: ‘Ne ideš ti nikuda!‘ Melin ju je takođe davio i udarao tokom tuče potencirane alkoholom i drogom što je potrajalo skoro čitavu noć.

Marsden je kazala kako joj se činilo da je Melin bio kao neki demon sa ogromnim stomakom koji je svu svoju snagu iskoristio kako bi je prisilio da ostane sa njim u motelu u Boltonu u Mančesteru. Melin je dobio tri godine zatvora nakon što je priznao da je napao Marsden i iskoristio svoju snagu i veličinu kako bi joj naudio, piše Dejli mejl.

Uspela da pobegne kada je zaspao

Žrtva, ogrnuta samo peškirom, uspela je da pobegne kad je Melin nakon napada zaspao. Imala je modrice po vratu, nogama, rukama i licu. U izjavi koju je dala policiji, ona je rekla da je on jako velik i širok i da ima ogroman stomak.

- Zna da je mnogo jači od mene i da ga se bojim. Nisam mogla da dišem dok je bio na meni. Već sam zamislila kako ležim mrtva na krevetu obučena samo u roze majicu. Mislila sam da ću završiti kao kupus. On je bio poput čudovišta, poput demona. Bilo je nečeg čudnog u njegovim očima. Dok me je davio, bilo je strašno, stiskao mi je i gurao mi prste u nos. Nisam mogla da dišem. Mogla sam samo da ga molim očima da prestane. Mislila sam da ću umreti. Smirio se tek kad sam mu počela tepati. Kad sam bila u toaletu jer mi je bilo loše vikao je: ‘Glumiš sve ovo, lažljiva kučko!‘ - ispričala je ona.

- Osećala sam se grozno. Mislila sam da više nikada neću videti svog nećaka. Znao je da smo moj nećak i ja vrlo bliski, pa je to iskoristio protiv mene. Kad sam na kraju otišla, bila sam histerična. Prenoćila sam kod nekih prijatelja jer sam mislila da će me ubiti - dodala je ona.

U početku je delovao kao fin momak

Par se upoznao tokom prvog zatvaranja 2020. godine i prema njenim rečima, u početku je delovao kao fin dečko, ali je veza brzo postala toksična, a kako su korona mere postajale strože, žrtva je opisala da se osećala zarobljeno s njim.

- Upoznala sam ga kad sam imala 30 godina, bila sam ranjiva, imala sam poremećaj ishrane i bila sam sva u neredu. Maltretirao bi me i omalovažavao jer sam imala nisko samopouzdanje i uvek mi je govorio da šara okolo. Međutim, kad sam se malo pribrala, želela sam da ga ostavim. On je zbog toga postao ljući nego ikad - kazala je ona.

Napad se dogodio u avgustu prošle godine nakon što je Melin sebi i Marsden rezervisao pet noći u lokalnom motelu kako bi mogao da ode po drogu daleko od motela.

Stvari krenule po zlu

Tužilac Mark Pričard rekao da su stvari u početku išle dobro, ali je između njih izbila svađa i tada su stvari krenule po zlu.

- Okrivljeni je sa obe ruke zgrabio za grlo i držao je toliko dugo da je povratila. Kad je otrčala u toalet, optužio je da glumi. Potom je uhvatio za kosu i udario nogom u lice. Takođe joj je nekoliko puta glavom udario o zidove sobe. Zatim je svojom težinom držao na podu, gušeći je. Rekla je da ne može da diše, ali on joj je rekao: ‘Ti ne ideš nigde‘. Onda se predomislio i zamolio je da ga na ostavlja - kazao je Pričard.

- Kasnije je pokušala da pokupi svoju odeću i pobegne, ali nije mogla da je pronađe. Kada se okrivljeni probudio, ona se pretvarala da ide do toaleta. Optuženi je pokušao da je zgrabi, ali nije uspeo, a ona je sela na šolju i pravila se da mokri. Stojeći na vratima, optuženi je vikao: Jesi li piškila? Ubiću te ako nisi!‘ Zatim je skočio na nju i udario joj glavom o šolju. Ona je napustila sobu nakon što je optuženi zaspao. Bila je ogrnuta samo peškirom kad je pozvala policiju. Imala je modrice na leđima, vratu, nogama, zadnjoj strani ušiju i licu. Okrivljeni je kasnije uhapšen, a u razgovoru je negirao krivična dela. Nakon hapšenja zadržan je u pritvoru - dodao je on.

Određena mu je zabrana prilaska

Melin se prvo izjasnio da nije kriv, ali je promenio svoju izjavu na dan suđenja. Određena mu je zabrana prilaska bivšoj devojci. Prilikom izricanja kazne, sudija mu je rekao da je njihova veza bila puna nasilja, kao i da nije pokazao ni kajanje ni brigu za svoju tadašnju partnerku, već je optužio da glumi da je bolesna nakon što je davio.

- Vaše ponašanje tog dana bilo je više nego sramotno, omalovažavali ste, maltretirali i napadali svoju partnerku. Uživali ste da je ponižavate i bijete, a očigledno ste bili jači od nje. Iskreno je verovala da ćete je te noći ubiti. Niste pokazali ni trunku kajanja - rekao je sudija.

Melinov advokat je rekao da se optuženi ne slaže sa nekim delovima njenog svedočenja iako prihvata da je njegovo ponašanje bilo neoprostivo i kaje se zbog toga.

- Ovaj odnos je nestalan, to je očigledno vrlo toksičan odnos. Zločin se dogodio u razdoblju kada je par boravio u hotelskoj sobi. Obe strane su pile i nekoliko puta su napustile sobu kako bi uzele drogu. To je dolilo ulje na vatru nestabilnosti koja je već od pre postojala u vezi - rekao je advokat.

(Espreso / Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.