NAPRAVIO JOJ JE PAKAO OD ŽIVOTA, A ONDA JE DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU: Tada se sve PROMENILO, danas su u BRAKU (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/laurenenslow

kakva priča

NAPRAVIO JOJ JE PAKAO OD ŽIVOTA, A ONDA JE DOŽIVELA SAOBRAĆAJKU: Tada se sve PROMENILO, danas su u BRAKU (FOTO)

Kako je ispričala, počeli su da se viđaju u februaru 2018. godine, da bi se četiri godine kasnije na jesen, venčali i to svega šest godina nakon što ju je Lukas sa prijateljima maltretirao u školi

Objavljeno:

Ljubav dolazi kada se najmanje nadamo, a ponekad i sa onima, za koje to nismo mogli ni u snu da zamislimo, pogotovo pošto smo zbog njih, kao tinejdžeri proživljavali pravi pakao. Takva je priča jednog para, čija je priča postala globalni hit, nakon što se saznalo da se devojka udala za momka koji joj je u srednjoj školi, svakodnevno zagorčavao život.

Lorin Enslo (20) iz Amerike zaljubila se u Lukasa Olsena (21) nakon što mu je oprostila što ju je svakodnevno zadirkivao u školi kada je imala 15 godina. Kako je ispričala, počeli su da se viđaju u februaru 2018. godine, da bi se četiri godine kasnije na jesen, venčali i to svega šest godina nakon što ju je Lukas sa prijateljima maltretirao u školi.

Lukas i njegovi prijatelji su po hodnicima škole išli za njom i vikali 'Linda' po liku iz crtića, što se njoj nimalo nije sviđalo.

- Zvao me je Linda po liku iz crtanog filma "Bob’s Burgers" i uopšte mi se nije sviđalo da me upoređuju s njom. Mislim da me je zadirkivao zato što su to radili i njegovi prijatelji. Tada sam ga mrzila, ali kasnije sam se zaljubila u njega - prisetila se ona kroz smeh. Kako je rekla, danas joj je ta činjenica, malo smešna, zbog odnosa koji su imali nekada i koji imaju sada.

- Smešno je što ga mogu zvati svojim srednjoškolskim nasilnikom i srednjoškolskom ljubavi - dodala je. Prema njenim rečima, sa počeli su da izlaze u februaru 2018. godine, a Lukas ju je zaprosio na vrhu planine u julu 2022. Venčali su se u oktobru iste godine na isti datum kada su se upoznali šest godina ranije. Prisetila se trenutka kad je prestala da ga mrzi, nakon čega je shvatila da je on ustvari dobar mladić, na mestu. Svemu je prethodilo jedno neprijatno iskustvo.

- Stvari su se promenile nakon što je Lukas svedočio o saobraćajnoj nesreći u januaru 2017. godine u kojoj sam ja bila učesnik. Bila sam u autu sa svojom mamom i sestrom kada nas je udarilo drugo vozilo. Pre toga smo bili na parkingu i videli smo ga tamo, a moja sestra je mislila da će biti zabavno ako spusti prozor i pozvati ga po imenu. Nekoliko sekundi kasnije doživele smo nesreću - ispričala je. Srećom, u nesreći niko nije bio povređen, ali Lukas se jako zabrinuo. Pojurio je do njihovog auta i pitao da li je dobro.

- Pružio mi je ruku i pitao me jesam li dobro. To me skroz iznenadilo. Time je pokazao da mu je stalo. To mi je pomoglo da ga zavolim. Počeli smo da se družimo, a kasnije i da se zabavljamo. Zaljubila sam se u njega. Na kraju, uputio mi je izvinjenje zbog zadirkivanja u školi. - rekla je. Upravo taj detalj opraštanja, mnogima je upao u oči, jer, kako su joj mnogi pisali i rekli, oni bi to teško oprostili. Ona je ipak odlučila da mu da šansu i nije se pokajala, navodeći da se svi mi u životu, menjamo.

- Neki kažu kako nikada ne bi mogli da mu oproste, sve to što mi je radio u školi, ali ja ne mogu da temeljim njegovu ličnost na tome kakav je bio ta tri meseca u uzrastu od 16 godina - dodala je. Povodom tog pitanja, oglasio se i sam Lukas.

- Sve to bilo je glupo s moje strane. Tada mi je to bilo smešno, ali ta šala je otišla predaleko- rekao je on, dodajući kako je kasnije priznao Lauren kako zapravo nikad nije mislio da izgleda kao Linda iz crtaća.

Bonus video:

02:56

SA 7 GODINA OSTAO BEZ BUBREGA, SPAVAO U KUKURUZIMA I LINČOVAN OD STRANE MEDIJA! Ispovest Baje Malog Knindže o ostavlja bez teksta

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.