KONOBARICA SIPALA GOSTIMA OVO U PIĆE, PA ODMAH POPILA OTKAZ: Da li je REALNO da je TO URADILA?!
Konobarica, Foto: Profimedia

horor

KONOBARICA SIPALA GOSTIMA OVO U PIĆE, PA ODMAH POPILA OTKAZ: Da li je REALNO da je TO URADILA?!

Kafić je početkom aprila objavio da je otpustio zaposlenu

Objavljeno:

Konobarica u Japanskom kafiću dobila je otkaz nakon što je otkriveno da je u koktel stavila vlastitu krv. Lekari su gostima kafića Mondaji Con Cafe Daku na ostrvu Hokaido savetovali da se jave doktoru i odu na medicinske pretrage, prenosi Independent.

Kafić je početkom aprila objavio da je otpustio zaposlenu koja je svoju krv mešala u koktele te se izvinio za ponašanje konobarice, izvestila je novinska stranica Flash.

"Postupci konobarice ne razlikuju se od terorizma"

Konobarica je rekla da je u piće ulila svoju krv na zahtev gosta. Kafić je poručio da je njen postupak apsolutno neprihvatljiv i najavio da će biti zatvoren dok ne zameni sve čaše.

Kokteli
Koktelifoto: Profimedia

"Postupci konobarice ne razlikuju se od terorizma", poručili su iz japanskog kafića. Doktor Zento Kitao, rekao je za stranicu Flash da bi otpuštena konobarica i gosti koji su pili njene koktele trebali da odu na testiranje na HIV, hepatitis C, hepatitis B i sifilis.

"Retko je da se ljudi zaraze pijući tuđu krv, ali se bolesti mogu preneti krvlju. Ako postoje rane u ustima, lako je se zaraziti preko krvi", rekao je japanski doktor.

Bonus video:

00:46

Konobarica uzima dobar bakšiš

(Espreso/ Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.