MAĆEHA IZBOLA POSINKA 18 PUTA, HORORU TU NIJE BIO KRAJ: Na sraman način pokušala da opravda MONSTRUOZAN ZLOČIN
Dečak, Foto: El Paso county Sheriff' office

UŽAS

MAĆEHA IZBOLA POSINKA 18 PUTA, HORORU TU NIJE BIO KRAJ: Na sraman način pokušala da opravda MONSTRUOZAN ZLOČIN

Ona je zatražila od svoje 17-godišnje ćerke da kupi kese za smeće, sodu bikarbonu i prašak za tepih pre nego što je pozvala policiju da prijavi nestanak dečaka

Objavljeno: 15:32h

Leticija Stoč optužena je za ubistvo 11-godišnje Ganona 27. januara 2020. Prema nalogu za hapšenje u koji je “Pipl” imao uvid, Leticija je tog dana prijavila nestanak dečaka, a istražitelji veruju da je tada i ubijen.

Dokazi pronađeni u domu i unutar Ganonove spavaće sobe govore da se u njoj dogodio nasilan događaj, koji je uzrokovao krvoproliće, uključujući prskanje krvi po zidovima i dovoljno izgubljene krvi da se natope njegov dušek, tepih, podloga za tepih i beton ispod njegovog kreveta.

Prema dokumentu, Leticija je zatražila od svoje 17-godišnje ćerke da kupi kese za smeće, sodu bikarbonu i prašak za tepih pre nego što je pozvala policiju da prijavi nestanak Ganona. Istražitelji su rekli da su ti proizvodi korišćeni za čišćenje krvi. Ganonovi ostaci su pronađeni 17. marta 2020. na Floridi, a Leticija je optužena za ubistvo. Izjasnila se da nije krivom, pozivajući se na “ludilo”, preneo je “Denver post”.

Okružni tužilac Majkl Alen u ponedeljak je u uvodnoj reči tvrdio da je Leticija izbola Ganona 18 puta, a onda tri puta pucala na njega. On je istakao da će dokazati da je Leticija bila svesna tokom ubistva.

Ubijeni dečak
Ubijeni dečak foto: El Paso county Sheriff' office

- Dokazi će pokazati da ona umela da razlikuje dobro i loše – rekao je Alen.

Leticijin advokat Vil Kuk rekao je da je optužena bila seksualno zlostavljana otkako je bila dete, zbog čega je razvila takozvani disocijativni poremećaj identiteta, ranije poznat kao poremećaj višestruke ličnosti.

- Osoba koju je ubila i napala tog dana nije bio Ganon za nju. Nije se probudila tog dana sa namerom da ubije svog posinka. Ona je ubijala demone iz mračnih dubina svog detinjstva i života – rekao je Kuk.

Ali, tužilac tvrdi da je Leticija s namerom počinila zločin i pokušala da ga prikrije.

- Optužena je preduzela akciju sa namerom. Odlučila je takođe da sakrije svoj zločin od sveta – rekao je Alen.

Prema sudskim podacima Ganonov otac Judžin Stoč podneo je zahtev za razvod od Leticije u martu 2020. Očekuje se da će suđenje trajati šest do osam nedelja, navodi “Pipl”.

Bonus video:

03:49

Ti mladi ljudi koji su počinili ubistvo, oni ne dočekaju duboku starost

(Espreso/Srbija Danas/ People)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.