CELA NEMAČKA U STRAHU, serijski ubica preti: Iskasapio je dečaka (9) i ženu, ali i najavio novo krvoproliće! (FOTO)  (VIDEO)
Foto: Polizei Nordrhein-Westfalen Bochum

OBJAVIO SVE NA INTERNETU

CELA NEMAČKA U STRAHU, serijski ubica preti: Iskasapio je dečaka (9) i ženu, ali i najavio novo krvoproliće! (FOTO) (VIDEO)

U utorak popodne na dva internet-foruma pojavila se fotografija koja možda prikazuje leš. Pored leša se nalazila cedulja s vremenom i datumom - ponedeljak, 7.3. u 13 sati - a ispod datuma je stajalo ime 'Marsel', ispisano japanskim pismomN
Objavljeno: 23:06h

Marsel Hese (19) zatvorio je devetogodišnjeg dečaka iz komšiluka Jadena u podrumu kuće svojih roditelja u Herneu, gde ga je u ponedeljak ubio sa 58 uboda nožem. On je od tada u begu, a policija sumnja da je u međuvremenu počinio još jedno ubistvo.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Nikad se nije pozdravljao, uvek je imao spušten pogled - rekla je majka ubijenog dečaka, 41-godišnja Žanet F.

Potera u Nemačkoj: Ubio dečaka od 9 godina i pričao o tome na dark webu!

- Čuli smo kako je redovno terorisao svoju sestru i roditelje. Njegova majka mi je pre dve godine ispričala da ga vodi kod psihologa, ali da se tamo ponašao najbolje što je mogao, pa se ništa nije dogodilo - dodala je očajna majka ubijenog dečaka.

Jedan od zajedničkih komšija ispričao je kako je Marsel Hese, dok je bio dete, ubio hrčka svoje sestre i potom ga secirao. Njegova, danas 21-godišnja sestra, opisala ga je kao 'potpunog psihopatu'. Nosio je vojne uniforme, bavio se borilačkim veštinama i bio je samotnjak.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.