NAŠAO BESKUĆNIKA, PA REŠIO DA GA SREDI: Ličio na STARCA, a kad vidite kako sad IZGLEDA ostaćete ZAPANJENI (VIDEO)
Beskućnik, Foto: Printscreen/Instagram/empoweringcuts_

neverovatno

NAŠAO BESKUĆNIKA, PA REŠIO DA GA SREDI: Ličio na STARCA, a kad vidite kako sad IZGLEDA ostaćete ZAPANJENI (VIDEO)

Na snimku se vidi frizer kako sređuje zapuštenog beskućnika za kog je čvrsto verovao da je neki starac, a onda se desilo čudo

Objavljeno: 14:03h

Džošua Santjago, frizer i berberin, obilazi Ameriku u svojoj pokretnoj berbernici i sređuje beskućnike. Jedan od poslednjih dirljivih video-zapisa koje je objavio na svom Instagram profilu šokirao je njegove pratioce.

Naime, na snimku se vidi frizer kako sređuje zapuštenog beskućnika za kog je čvrsto verovao da je neki starac, a onda se desilo čudo.

Drugi čovek

Beskućnik je spavao na ulici Los Anđelesa pokriven plastičnim kesama i đubretom. Izgledao je kao zapušteni starac kad mu je prišao Santjago i ponudio mu da ga sredi. U dirljivom snimku koji je pogledalo više od 360.000 ljudi vidi se pogrbljeni muškarac zarastao u zamršenu kosu punu đubreta i sa bradom kako seda u frizersku stolicu.

Santjago je najpre mašinicom skratio njegovu kosu i očistio je od prljavštine. Potom je prešao na brijanje brade i odjednom se ispod sloja prljavštine pojavilo lice mladića. Na obrazima i čelu imao je brojne tetovaže - znak dolara iznad obrve, kartaški pik na obrazu... Nakon što ga je obrijao, berberin je vlažnom maramicom očistio lice od pljavštine i odjednom je bilo jasno da nije u pitanju starac, već beskućnik star tek nešto više od 20 godina.

Tokom čitavog procesa on je držao oči zatvorene.

- Pristupite drugima sa istom empatijom i obzirnošću koju biste se nadali da biste i vi dobili da ste na njihovom mestu - napisao je Santjago uz snimak.

Čitav proces završio je fiksatorom za kosu, a mladić sa ulice je bukvalno postao drugi čovek.

Dirljiv snimak

Snimak je izazvao veliko interesovanje na mrežama, brojne komentare i čestitke Santjagu na urađenom poslu, ali i velikoj humanosti.

- Bože, da li moguće da je toliko mlad? Hvala ti, brate, što si malo pogurao njegov život. Ti si zaista Božje dete -

On je zapravo lep i zgodan mladić. Tužno je kako život može biti suprov prema nekim ljudima.

- Oči su mi bile pune suza. Tako lep i drljiv trenutak. Na početku nisam očekivala da je tako mlad - bili su samo neki od komentara na snimak.

Santjago je više puta isticao da je njegova humana misija da pomaže beskućnicima koji žive na ulici. U postovima koje postavlja na društvene mreže apeluje i na druge ljude da pomažu nesrećnicima koji spavaju na ulici. Često se mogu videti dirljivi snimci kako beskućnici plaču nakon njegovog preobražaja jer se najčešće mesecima nisu ni okupali, a kamoli šišali i brijali.

Bonus video:

00:40

Totalna transformacija MC Stojana

(Espreso/Srecnarepublika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.