NASLEDILA TROŠNU KUĆU OD BAKE, PA KRENULA DA JE RENOVIRA: Pogledajte šta je NAPRAVILA, ovo se NE VIĐA ČESTO (FOTO)
Renoviranje, Foto: PrintScreen/ Instagram/ renovating_love_lane

magija

NASLEDILA TROŠNU KUĆU OD BAKE, PA KRENULA DA JE RENOVIRA: Pogledajte šta je NAPRAVILA, ovo se NE VIĐA ČESTO (FOTO)

Kažu da je proleće savršeno godišnje doba za renoviranje ili uređenje doma

Objavljeno: 20:14h

Stara kuća u kojoj je živela baka, posle renoviranja je proglašena najboljom transformacijom ikada!

Kažu da je proleće savršeno godišnje doba za renoviranje ili uređenje doma. Ukoliko ste u potrazi za idejama, bacite pogled na mnogobrojne blogove na kojima ljudi širom sveta pokazuju kako su renovirali stanove ili kuće. Jedna transformacija je u centru pažnje svetskih medija, a reč je o staroj kući koju je žena po imenu Beki nasledila od bake.

Upravo ova kuća navodi se kao neverovatan primer za "pre i posle". Kada je Bekina baka preminula, Beki je odlučila da preuredi dom. Ceo proces je prikazala na Instagramu i oduševićete se kada vidite razliku! Prvo što je svima zapalo za oko, jeste dnevna soba. Od potpuno zapuštene prostorije do svetle i prostrane!

1 / 3 Foto: PrintScreen/ Instagram/ renovating_love_lane

Čitav prostor bio je mračan. Cilj je bio da se unese što je više svetla moguće, a tome su doprinele svetle boje. Kuhinja je bila ugaona, a Beki je odlučila da probije jedan zid i spoji je sa dnevnom sobom. Na taj način je dobila mnogo više prostora. Starinsko kupatilo dobilo je novi sjaj. Bebi plava boja pretvorena je u puder roze, belu i boju drveta.

1 / 3 Foto: PrintScreen/ Instagram/ renovating_love_lane

Hodnik je dobio potpuno šik detalje, a Beki se potrudila da savršeno uklopi pastelne tonove sa kontrastom teget boje. Kamin je ostao na istom mestu, ali su zlatni detalji dali novi glamur. Ovo je postala kuća nalik onim iz časopisa, a u galeriji pogledajte kako sada izgleda i zašto je proglašena jednom od najboljih.

Bonus video:

02:00

POSKUPLJUJE CENA ELEKTRIČNE ENERGIJE: Od 1. februara veći računi za struju (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.