1 DETALJ NA FOTKI ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE ZGROZIO SVE: Svi joj gledaju u NOGE i KOMENTARIŠU samo TO! (FOTO)
Lana Rouds, Foto: Printscreen/Instagram/lanarhoades

HAOS

1 DETALJ NA FOTKI ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE ZGROZIO SVE: Svi joj gledaju u NOGE i KOMENTARIŠU samo TO! (FOTO)

Lana je prošetala ulicama Bruklina po sunčanom danu u minijaturnom šortsu i majici, dok je barem jedan prolaznik u pozadini bio dosta toplije obučen

Objavljeno:

Bivša zvezda filmova za odrasle Lana Rouds (26) počastila je svoje pratioce na Instagramu provokativnim fotkama, ali su one dočekane “na nož” zbog jednog “odvratnog” detalja.

Lana je prošetala ulicama Bruklina po sunčanom danu u minijaturnom šortsu i majici, dok je barem jedan prolaznik u pozadini bio dosta toplije obučen. Zatim je sela na stepenice i krenula da jede sendvič umotan u papir. Treća slika je samo zumirani đevrek presečen na pola, sa lososom i krem sirom.

Međutim, pažnju ovaj put nisu privukli ni Lanini fizički atributi, ni njen izbor užine, već komično velike crvene čizme, koje su u zadnje vreme hit među poznatim ličnostima.

Korisnici društvenih mreža nisu bili impresionirani bizarnom obućom marke MSCHF, koja košta oko 4.500 dolara. Cipele “iz crtaća” su mesecima kontroverzna tema na društvenim mrežama jer se mnogima uopšte ne sviđa njihov “jedinstven” dizajn.

– Ljudi bi zaista nosili bilo šta – bio je jedna od komentara na Lanini objavu.

– O čemu se ovde radi? Po mom mišljenju ove “Astro Boy” čizme su odvratne – izjavila je druga osoba, aludirajući na dečaka iz manga stripa koji nosi upravo ovakve čizme.

– Čizme za klovnove – jasna je bila treća osoba.

(Espreso/Objektiv/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.