ANĐELA ZAMALO UMRLA NA SNIMANJU FILMA ZA ODRASLE: Morala na OPERACIJU, a sada ima BIZARNU FANTAZIJU (FOTO) (VIDEO)
Anđela Vajt, Foto: PrintScreen/ Instagram/ theangelawhite

neverovatno

ANĐELA ZAMALO UMRLA NA SNIMANJU FILMA ZA ODRASLE: Morala na OPERACIJU, a sada ima BIZARNU FANTAZIJU (FOTO) (VIDEO)

Progovorila je o snimanju šestosatne scene

Objavljeno:

Australijska zvezda filmova za odrasle, Anđela Vajt otkrila je svoje najbizarnije fantazije, kao i detalje o svojim eksplicitnim s*ksualnim iskustvima. Detaljno je progovorila o tajnama svog s*ksualnog života u poslednjoj epizodi potkasta “Only Stans”.

34-godišnjakinja je progovorila o snimanju šestosatne scene pre nego što je razgovor krenuo pomalo neobičnim putem – o intimnosti s vanzemaljcima.

“Najduži s*ks mi je trajao šest sati”, priznala je Vajt i objasnila da su morali da stanu samo kako bi otišli u toalet tokom tog maratonskog odnosa.

Nakon toga je priznala i da bi volela da isproba s*ks s vanzemaljcem, te da je znatiželjna kad su s*ksualna iskustva u pitanju.

– Ali sama ideja o tome da postoje inteligentna bića koja bi mogla da pristanu na s*ks mi je zanimljiva. Kako bi bilo imati s*ks s vanzemaljcem? Vrlo sam znatiželjna i želim da iskusim sve stvari koje mogu da uradim u ovom životu – priznala je porno zvezda i dodala da ne postoji crta koju povlači kad je u pitanju s*ksualni užitak.

Ova priznanja usledila su nakon što je nedavno doživela incident tokom snimanja scene s*ksa, koji je bio toliko žustar da je mogao da je ubije. Naime, britanski veteran s*ks industrije Kiran Li izjavio je da je zamalo ubio Vajt dok su snimali scenu s*ksa koja je trajala sat vremena, a nakon koje je ona hitno prebačena u bolnicu zbog pucanja slepog creva.

Ipak, Vajt je kasnije pojasnila da je malo preterao.

– Moje slepo crevo nije zapravo puklo, ali je istina da sam imala upalu slepog creva i morala sam na hitnu operaciju da mi ga uklone – otkrila je.

Bonus video: O snimanju eskplicitnih scena

02:11

OVAKO IZGLEDA SNIMANJE EKSPLICITNIH SCENA! Ivana Dudić o kadrovima s*ksa s kolegom: Reditelj mi govori HAJDE, UHVATI GA

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.