SNIMAK KOJI VAS NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM: Dečak pronađen u ŠUMI, kada su ga našli izgovorio SAMO JEDNO (VIDEO)
Dečak pronađen u šumi, Foto: PrintScreen/ Daily Mail

neverovatno

SNIMAK KOJI VAS NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM: Dečak pronađen u ŠUMI, kada su ga našli izgovorio SAMO JEDNO (VIDEO)

Policijski službenici trčali su prema dečaku, vidi se na početku snimka

Objavljeno:

Četverogodišnji dečak izgubio se u šumi u Atlantik Sitiju, no policijski službenici su ga ubrzo pronašli. Prestrašeni dečak izgubio se nakon što je u sredu uveče odlutao iz svog doma, a uz njega je bio njegov pas, crni labrador. Policijski službenici su ga pronašli te objavili snimak spašavanja.

Policijski službenici trčali su prema dečaku, vidi se na početku snimka, koji je bio odeven samo u majicu i kratke pantalone. Dečaka su pronašli oko 800 metara od njegova doma, navodi Daily Mail.

"Hej prijatelju... Imam te... Dobro si", govorili su službenici umirujućim tonom dečaku. Četverogodišnjak je plakao i zapomagao: "Izgubio sam cipelu... Izgubio sam cipelu".

Dečakova majka rekla je čula sinov plač, no da ga više od sat vremena nije mogla pronaći. Sa policijskim službenicima je potom pratila zvukove dečakovog glasa i ubrzo su ga uspeli da ga lociraju. Bio je potresen incidentom, ali nije imao povrede. Policija nije otkrila šta je dečaka nagnalo da odluta u šumu.

"Zahvalni smo što možemo izvestiti da je zahvaljujući brzoj reakciji policajaca i njegove majke prestravljeno dete sigurno locirano i dobrog je zdravlja", istakla je policija.

Bonus video:

00:19

Pronađeno nago dete u fontani na Novom Beogradu

(Espreso/ Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.