KOMŠINICAMA KRAO GAĆE, ZADOVOLJAVAO SE NJIMA, PA IH KAČIO NA DRVO! Evo kako se PRAVDAO, kuda ide OVAJ SVET? (VIDEO)
Donji veš okačen na drvetu, Foto: Printscreen/Youtube/Thairath Online

SKANDAL

KOMŠINICAMA KRAO GAĆE, ZADOVOLJAVAO SE NJIMA, PA IH KAČIO NA DRVO! Evo kako se PRAVDAO, kuda ide OVAJ SVET? (VIDEO)

Policija je intervenisala nakon što su se brojne lokalne žene požalile da im je nestalo skoro stotinu pari donjeg veša

Objavljeno:

Tajlandska policija je pre deset dana konačno stala na kraj momku koji je komšijama krao donje rublje, njime se samozadovoljavao, i na kraju ga kačio o bambus.

Policija je intervenisala nakon što su se brojne lokalne žene u severnoj provinciji Kampheng Pet požalile da im je nestalo skoro stotinu pari donjeg veša, preneo je KhaoSod.

Meštani su fotografisali neobično ukrašeni bambus i objavili na društvenim mrežama, a policija je posle akcije obavestila javnost da je uhapsila 27-godišnjeg počinioca. Nesrećni čovek je priznao da je krao donji veš i koristio ga u svrhu samozadovoljavanja, a tvrdio je da ga je na takav greh dovela konzumacija alkohola.

"Svaki put kada bih popio, obuzimala bi me silna se**ualna želja", rekao je on u svoju odbranu. Policija je saopštila da se nadležnima do sada žalilo šest žrtava, žene koje su na licu mesta pronašle donji veš, a sve druge devojke su bile pozvane da svrate do bambusa i vide da li je na njemu okačeno nešto što im pripada.

Mladić je optužen za kršenje člana 335 Krivičnog zakonika i preti mu kazna zatvora do pet godina. Pa kada smo već kod Tajlanda i perverznjaka, dodajmo da je samo dva dana ranije jedna žena u južnoj provinciji Songkhla podnela prijavu policiji protiv muškarca kojeg je primetila da joj je provalio u kuću. Nije imao nameru da bilo šta ukrade, ali ga je privukla ideja da joj onjuši zadnjicu i liže cipele, piše Tajger.

Bonus video:

01:47

Opala prodaja donjeg veša za vreme korone

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.