SRCEPARAJUĆA SCENA PREPLAVILA MREŽE: Samohrana MAJKA napravila zabavu za BEBU, ali onda se dogodilo OVO (VIDEO)
Trudnica, Foto: Profimedia

ORGANIZOVALA JE SAMA

SRCEPARAJUĆA SCENA PREPLAVILA MREŽE: Samohrana MAJKA napravila zabavu za BEBU, ali onda se dogodilo OVO (VIDEO)

Majka je ostala razočarana kada se na zabavi koju je sama organizovala nije pojavio niko

Objavljeno:

Mnoge današnje trudnice, očekujući svoj najsrećniji trenutak - dolazak bebe na svet, pre samog porođaja prave zabavu darivanja za bebu. Akcenat ove zabave, na kojoj prisustvuju porodica i prijatelji, uglavnom je na slavljenju bebinog života, te svaka buduća majka želi da sve protekne kako treba. Međutim, jednoj trudnici ovaj dan bio je pravi pakao.

Naime, Harli, buduća samohrana majka, ostala je razočarana kada se na zabavi koju je sama organizovala nije pojavio niko. Ona je svom TikTok profilu podelila video sa zabave u kojem se vidi veliki i ukrašen prostor, ali sa tek nekoliko gostiju.

"Juče je bio jako depresivan dan. Niko se od mojih prijatelja nije pojavio, čak na zabavu nije došao ni moj dečko" napisala je ona u videu u kom se vidi da se njenom pozivu odazvala nekolicina ljudi.

Njen snimak je za kratak vremenski period postao viralan, i kako to biva sa ovakvim emotivnim situacijama, svi su je u komentarima podržavali, saosećajući se s njom.

"Ne trebaju ti svi ljudi, trebaju ti samo par pravih", "Ovo je grozno. Ista se stvar nedavno desila i meni. Imala sam darivanje na kojem se gotovo niko nije pojavio, plakala sam celu noć'', "Jako mi je žao, zaslužuješ bolje prijatleje" bili su smao neki od komentara.

Takođe neki u komentarima su napisali da ni smai više ne idu na takve zabave. u svojim komentarima napisali da ni smai više ne idu na takve zabave.

"Mislim da venčanja i zabave za darivanje beba postaju stvar prošlosti. Ljudi sve manje idu na to", "Iskreno, ni ja više ne idem na takve događaje. Jednostavno su preskupi", "S ovakvom ekonomijom ljudima je dosadilo kupovati skupe poklone", pisali su neki.

Bonus video:

01:43

STOTINE TRUDNICA NA NOVOJ TELEFONSKOJ LINIJI ZBOG VAKCINE: Ovo su pitanja koja najčešće postavljaju

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.