MUŠKARCI KADA VIDE OVAKVU FATALNU BRINETU UŽIVO ZABEZEKNU SE: Čim uradi 1 STVAR nikako im nije dobro... (VIDEO)
Tiktokerka Miranda, Foto: Printscreen/TikTok/yoitspink

HIT HITOVA

MUŠKARCI KADA VIDE OVAKVU FATALNU BRINETU UŽIVO ZABEZEKNU SE: Čim uradi 1 STVAR nikako im nije dobro... (VIDEO)

Iako se veruje da niže žene zbog visine imaju komplekse, to ne važi za nju

Objavljeno:

Tiktokerka Miranda visoka je samo 133 centimetra i, kako kaže, nikad u životu nije srela nikog nižeg od nje. Na popularnoj društvenoj mreži prati je više od 1,2 miliona pratilaca, pa je ona od svoje visine i sitne građe napravila unosan biznis na društvenim mrežama.

Ta zanosna brineta bujnih oblina koja živi u Kaliforniji, svakodnevno postavlja video snimke u kojima savetuje niže devojke kako da se oblače. Iako se veruje da niže žene zbog visine imaju komplekse, to ne važi za nju, pa deli savete kako da pripadnice nežnijeg pola poput nje podignu sopstveno samopouzdanje.

Skladno građena

U jednom od postova s nazivom "Našao sam devojku nižu od tebe" ona je izazvala pratioce da nađu ženu nižu od nje.

- To neće biti moguće. Problemi sa niskim devojkama - napisala je ona uz video-snimak kako stoji pored vrata u svom domu.

Bela vrata iza njenih leđa izgledala su ogromna spram sićušnog Mirandinog tela. Međutim, iako je niska ona je veoma skladno građena i sve što obuče stoji joj savršeno. Ovog puta je obukla crne pantalone koje su isticale njen struk, kao i čipkasti korset koji je naglašavao njene grudi.

Upravo zbog takve građe Miranda je priznala da joj se mnogo puta u životu desilo da ljudi nisu svesni koliko je ona zapravo niska, pa kada je vide uživo, dožive šok. To se posebno odnosi na muškarce.

Visina nije problem

Miranda često na mreži postavlja snimke kako zanosno pleše. Sudeći po komentarima njenih pratilaca, posebno pripadnika jačeg pola, njena visina nije ni najmanji problem.

- Izgledaš veličanstveno. Upravo sam se zaljubio -

- Savršena devojka za maženje -

- Visina nema veze sa lepotom i se*sepilom, a ti si živi dokaz za to -

- Neverovatno, i moja žena je slične visine kao ti. Bićeš joj inspiracija -

- Niske devojke imaju brojne prednosti. Uvek možeš da kupiš slatke, dečje patike koje su mnogo jeftinije nego one za odrasle - bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

(Espreso/Srecna.republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.