MAJKA UBIJENA, A SIN (2) PRONAĐEN U ČELJUSTIMA ZVERI: Policija uhapsila OSUMNJIČENOG, nećete verovati o KOME JE REČ
Aligator, Foto: Printscreen/youtube/BBC

UŽAS

MAJKA UBIJENA, A SIN (2) PRONAĐEN U ČELJUSTIMA ZVERI: Policija uhapsila OSUMNJIČENOG, nećete verovati o KOME JE REČ

Detektivi su pretraživali područje oko parka Del Holms u petak popodne kada su “ugledali aligatora sa predmetom u ustima”

Objavljeno:

Nestali dvogodišnji dečak, čija je majka pronađena ubijena u porodičnom stanu u Sankt Peterburgu na Floridi, pronađen je mrtav u petak u ustima aligatora. Dečakov otac je uhapšen zbog sumnje na ubistvo.

Telo Tejlena Mozlija pronađeno je u ustima aligatora u rekreativnoj zoni, rekao je šef policije Sankt Peterburga Entoni Holovej na konferenciji za novinare u petak uveče.

Detektivi su pretraživali područje oko parka Del Holms u petak popodne kada su “ugledali aligatora sa predmetom u ustima”, rekao je Holovej.

– Kako su se detektivi približavali, ispalili su jedan metak na aligatora. Aligator je ispustio predmet koji je imao u ustima i uspeli smo da povratimo Tejlenovo telo netaknut – dodao je šef policije.

Dečakov otac, 21-godišnji Tomas Mozli, optužen je po dve tačke za ubistvo prvog stepena u smrti 20-godišnje Pašun Džefri i njihovog sina Tejlena Mozlija, rekao je Holovej.

Tajlen uzrok smrti ostaje nepoznat, rekao je Holovej, dodajući da je Džefri pronađena sa više rana od noža.

Džefri i njenog sina su članovi porodice poslednji put videli oko 17:20 u sredu. Policija je saopštila da su kasnije, oko 20.30, komšije čule buku u blizini svog stana, ali policija nije pozvana.

Sledećeg dana, njena majka je kontaktirala upravnika stambenog kompleksa nakon što se nije čula sa svojom ćerkom. Tada su je našli mrtvu.

FBI i Odeljenje za sprovođenje zakona Floride pridružili su se lokalnim vlastima u potrazi za Mozlijem.

Tomas Mozli je otišao u kuću svoje majke u sredu oko 21 sat sa posekotinama na rukama i šakama, rekao je Holovej, a zatim je primljen u lokalnu bolnicu.

Članovi porodice rekli su da su se Džefri i Tejlen tek uselili u stambeni kompleks pre oko mesec dana.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.