MAJKA POLUGOLA KRENULA PO DECU U ŠKOLU: Grudi ISPALE, a tek kad se OKRENULA... roditelji gledali u NEVERICI (VIDEO)
Majka oskudno odevena, Foto: Printscreen/Instagram/tazlorwhite1980

GORE MREŽE

MAJKA POLUGOLA KRENULA PO DECU U ŠKOLU: Grudi ISPALE, a tek kad se OKRENULA... roditelji gledali u NEVERICI (VIDEO)

Cela kombinacija je neobičnog dezena

Objavljeno: 18:10h

Tejlor Vajt je veoma popularna na TikToku i to zbog krajnje neobičnog načina eksponiranja koji svakodnevno izaziva podeljene reakcije na popularnoj društvenoj mreži.

Mnoge žene vole da iskoriste sve svoje adute kako bi privukle pažnju. Tako je Amerikanka Tejlor Vajt napravila TikTok nalog na kom redovno izaziva veliku pažnju. Ona ima oko 12.000 pratilaca, što nije zanemarljiva cifra ukoliko se uzme u obzir da je ona majka dvoje dece, koja je pritom udata. Pažnju pratilaca privlači minimalističkim odevnim kombinacijama u kojima se može videti telo koje je u odličnoj formi, ali ipak, jednim gestom je razljutila čak i mnoge fanove.

Tejlor je krenula u školu da uzme decu, a obukla je top koji je skoro u vidu brushaltera koji jedva da prekriva grudi i ima kratke rukave, dok je u donjem delu ponela najkraći mogući šorts. Cela kombinacija je neobičnog dezena - bele boje s detaljima koji liče na pokušaj enimal printa. Ona se za tu priliku i kompletno našminkala i sredila plavu kosu na paž, dok je na glavi ponela naočare za sunce. Njen suprug je bio neprijatno iznenađen kada ju je video i rekao je da je krajnje neprmereno da ona u tome ide usred škole, aludirajući na dubok dekolte, kompletno go stomak i delimično golu zadnjicu. Vajtova je pak bila zatečena njegovom reakcijom, pa je uslikavši se za pratioce na TikToku upitala njih da li i oni misle da je preterano razgolićena za osnovnu školu u kojoj su njena deca, i to u početnim razredima.

Komentari koji su usledili joj nisu išli u prilog, što ju je još više razljutilo. tako da je po svoj prilici u inat svima upravo tako obučena otišla kod učiteljice po decu u školu.

- Izgledaš kao striptizeta koja traži sponzora -

- Ne razumem da li juriš nekog tipa, ali nisi slobodna, već si navodno srećno udata žena -

- Ne shvatam zašto si obučena kao za slikanje na OnlyFansu, izgledaš prilično jeftino, pritom u tom kompletiću sa Aliekspresa -

- Moram ovom prilikom da stanem na stranu tvog supruga koji je aposlutno u pravu, u tome se ne ide po mališane u školu -

- Ali koliko je vremena ona uložila šminkajući se, praveći frizuru i oblačeći se kao za plažu, a kao povrh svega niko ne shvata poentu -

- Želiš li jednostavno da svi gledaju u tebe, pa nebitno i što je u negativnom kontekstu? Priznaj da si željna pažnje! - ređali su se komentari kritike.

Naravno, deo muške populacije je bio oduševljen što je vidi u takvoj odeći, ne razmišljajući ni o njenom suprugu, niti deci, niti o školi u koju se zaputila.

- Šta te briga, neka svi gledaju u najzgodniju mamu -

- Ja se ne bih ljutio niti da sam đak, niti učitelj, niti tata koji je došao u školu po dete, a ljubomorne žene ko šiša -

- Jedino je problem ako ta škola, kao i mnoge, ima jasno propisan dres kod. U tom slučaju mogli biste da dođete u neprijatnost da vas portiri ne puste unutra ili da vas još sankcionišu. Inače ste melem za oči -

- Zbog vas bih se opet vratio u osnovnu školu, makar i kao đak -

- U mojoj školi nema ovakvih mama, pod hitno dete prebacujem u vašu školu -

- Ja sam upravo rešio da pod stare dane završim fakultet za učitelja, ako su i druge mame sličnih shvatanja kao vi - hvalili su je pripadnici muške populacije.

Tejlor se izgleda nije nadala najvećem broju osuđujućih komentara, pa je oštro odbrusila da joj cilj jeste da privuče pažnju gde god da se pojavi, a škola, kao i TikTok, su idelana mesta za tako nešto.

- Da, željna sam pažnje inače se, logično, ne bih oblačila ovako, volim da budem i osećam se se*si - poručila je ona, a preneo Dejli star.

Ta mlada žena se na tome nije zaustavila već je kao odgovor i svome suprugu i svima koji su joj poručili da u toj kombinaciji sramoti i sebe i decu, poručila da je sledeći put otišla po decu u novoj atraktivnoj kombinaciji. U pitanju je bio sportski brushalter bele boje i još kraći pamučni sivi šorts koji ima beli porub i koji bi bio možda i korektan da Tejlor nije udata, da nema decu po koju ide u školu, da ima maksimalno 18 godina i da je pritom krenula na plažu.

(Espreso / Srecna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.