NAJELITNIJI SVINGERSKI KLUB NA SVETU IMA DRAKONSKA PRAVILA: Ostaćete NEMI kad čujete šta morate da URADITE!
Foto: Profimedia

"KLUB MAJMUNA"

NAJELITNIJI SVINGERSKI KLUB NA SVETU IMA DRAKONSKA PRAVILA: Ostaćete NEMI kad čujete šta morate da URADITE!

Pre svega je potrebno imati pozivnicu za ulazak ali to je samo početak

Objavljeno:

Prošle godine u javnost su isplivale neke informacije vezano za "Klub majmuna", svingerski klub u Melburnu, koji spada u jedan od najekskluzivnijih u celom svetu.

Bez obzira na napore da sva dešavanja ostanu sakrivena unutar zidova ovog kluba, poneke informacije ipak procure. Uslovi pristupa ovom mestu su izrazito rigidni i postoji citav niz zahteva koje je potrebno ispuniti kako biste iskusili sadržaje ovog mesta. Pre svega je potrebno imati pozivnicu za ulazak ali to je samo početak.

Standardi su vrlo rigorozni po oba pola, prema nekim navodima "višak kilograma se ne toleriše". Žene su slanjem svojih fotografija u oskudnoj odeći morale da dokažu da spadaju u mršavice konfekcijskih veličina XXS, XS ili S. Uz te fotografije je bilo neophodno priložiti i papir sa datumom kada je fotografija nastala. Muškarci su prolazili kroz iste standarde i nikakav višak kilograma im nije bio dozvoljen.

Seks
foto: Profimedia

Reakcija javnosti na ovakve navode je bila izrazito burna. Smatraju da se vrši diskriminacija zbog aludiranja na konfekcijske brojeve članova. Na svojoj veb stranici ažurirali su listu pravila pa se sada navodi kako su u klub dobrodošle i dame konfekcijskog broja M i L a džentlmeni moraju biti "vitki, atletski građeni ili mišićavi". Na fotografijama je zabranjeno nošenje naočara za sunce i uvlačenje stomaka. I ako sve ukazuje na suprotno na sajtu navode da se " ne očekuje da budete supermodeli ".

Što se tiče starosne granice, uslov za ulazak ispunjavate ako imate između 21 i 35 godina. Međutim nije dovoljno samo da se uklopite u propisane mere i godine, neophodno je izdvojiti i ne tako male sume novca. Naime par bi za ulazak trebalo da izdvoiji 100 dolara, singl žena 50 a singl muškarac 120 dolara.

Seks
foto: Profimedia

Kada ispunite sve navedene kriterijume spremili su za vas dodatne uslove. Upozoravaju da se loša higijena ne toleriše, zbog toga je tuširanje pri ulasku u klub obavezno. Skreću pažnju da lična higijena tela ali i genitalija mora biti na visokom nivou, mora sve da miriše. Svako ko se ne bude pridržavao ovoga, biće zamoljen da ode, navode oni.

Kodeks oblačenja je možda i najmanje zahtevan spram prethodnih pravila. Ženama se predlaže elegantan dres kod u crnoj boji, jedino su farmerke zabranjene. Muškarcima se preporučuje opušteniji tip elegencije takođe u tamnim bojama.

Sama unutrašnjost kluba podesća na hotel sa pet zvezdica i prostire se na dva sprata. Po dolasku vam je organizovan obilazak sa vodičem. Sve je opremljeno luksuznim komadima nameštaja i skupim umetničkim delima. Dodaju i da raspolažu sa velikim brojem kreveta i isto toliko intrigantnih erotskih predmeta, piše Žena.rs

U prilogu pogledajte zašto žene retko kad doživljavaju orgazam tokom odnosa:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/Žena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.