KRISTINI JE STIGLO PISMU O TELU NESTALE DEVOJČICE: Kada ga je otvorila, samo je vrisnula i pala
Emili, Foto: Twitter

STRAŠNO!

KRISTINI JE STIGLO PISMU O TELU NESTALE DEVOJČICE: Kada ga je otvorila, samo je vrisnula i pala

Kristina kaže da je je njena nećaka nestala pre 15 godina i da se ništa ne radi kako bi bila pronađena

Objavljeno:

Strina devojčice nestale od 2008. u Španiji godine primila je jezivo anonimno pismo čiji autor tvrdi da zna gde je njeno telo.

Dok je istraga o nestanku Ejmi Ficpatrik iz Irske godinama tapkala u mestu, Kristina Keni sada veruje da tačno zna gde se ona nalazi i moli špansku policiju da ponovo otvori slučaj, piše Miror.

Ona je dobila je anonimnu poruku u kojoj piše da se posmrtni ostaci njene nećake mogu nalaze na starom hipodromu u gradu Fuengiroli. Ta lokacija je udaljena samo 10 minuta od mesta gde je Ejmi nestala sa 15 godina dok je išla kući iz grada posle proslave Nove godine 2008. godine.

Njena porodica dobila sličnu dojavu o trkalištu 2021. godine od „figure iz podzemlja“, ali ovaj put su dobili konkretnije informacije o tačnom mestu gde je telo. U pismu poslatom Kristini se navodi da su Ejmini ostaci sahranjeni u petoj štali, u petom bloku, pored rezervoara za vodu. Policija navodno nikada nije istražila napušteni hipodrom.

Strina devojčice je 11. januara pozvala špansku policiju da odmah aktiviraju istragu u punom obimu.

– Imali smo dojavu pre toga da je njeno telo zakopano u štali kraj trkačke staze. Ali sada smo dobili pismo gde nam je tačno rečeno gde su njeni ostaci bačeni. Porodica poziva španske vlasti da ovu informaciju shvate ozbiljno i da iskopaju Ejmino telo u štali pet u bloku pet na stazi – objasnila je žena.

Kristina kaže da je je njena nećaka nestala pre 15 godina i da se ništa ne radi kako bi bila pronađena.

– Verujemo da se Ejmi dogodilo nešto strašno i da je ubijena u noći kada je nestala. Ne verujemo ni na sekundu da je dobrovoljno otišla od kuće. Ne sumnjamo da je Ejmi ubijena i sa ovim novim informacijama ceo slučaj bi trebalo da se unapredi u istragu ubistva… – kazala je ona.

Ona je na kraju još jednom apelovala na španske vlasti rečima da sada nemaju šta da izgube ako bi pokušali da pronađu telo i dodala da porodica samo želi da sahrani Ejmi.

Ejmin otac Kristofer Ficpatrik inače je doživeo još jednu tragediju kada je 2013. izgubio i svoje drugo dete. Njegovog sina Dina ubio je očuh Dejv Mahon nakon svađe.

Španska policija slaže se da Ejmi nije nestala dobrovoljno, ali nisu bili spremni da slučaj unaprede u istragu ubistva.

Poslednja osoba koja je videla Ejmi živu bila je njena najbolja prijateljica Ešli Rouz, koja je takođe zahtevala da španska policija odmah preduzme akciju. Ona je besna što, kako kaže, uprkos velikom broju ljudi koji su davali nove informacije u vezi sa slučajem, do sada ništa nije urađeno.

– Policija godinama nije ništa uradila. Da je Ejmi bila iz Španije ili da je nestala u Irskoj, svi bi uradili više. Nije u redu da je još uvek ne tražimo svi. Bila je 15-godišnja devojčica i bila je moja najbolja drugarica. Nikad je neću zaboraviti – kazala je Ešli.

Bonus video

01:10

Komšija koji je pronašao telo ubijene

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.