TURPIJOM ZA NOKTE ZVERSKI UBADALE DRUGARICU (12) PA JOJ NAVUKLE KESU NA GLAVU? Potresni detalji ubistva devojčice
ilustracija, Foto: Profimedia

STRAŠNO

TURPIJOM ZA NOKTE ZVERSKI UBADALE DRUGARICU (12) PA JOJ NAVUKLE KESU NA GLAVU? Potresni detalji ubistva devojčice

Luiza je pronađena mrtva dan nakon što je posetila svoju najbolju drugaricu Luizu H. (13), kod koje je bila i Ana Marija H. (12), koje se i sumnjiče za njeno ubistvo.

Objavljeno:

Nemačka, ali i čitav svet šokirani su ubistvom Luize F. (12), čije telo je prošle sedmice pronađeno u šumi nakon gotovo celodnevne potrage. Ubrzo su kao osumnjičene za ubistvo devojčice označene njene dve drugarice, vršnjakinje.

Luiza je pronađena mrtva dan nakon što je posetila svoju najbolju drugaricu Luizu H. (13), kod koje je bila i Ana Marija H. (12), koje se i sumnjiče za njeno ubistvo.

Policija i tužilaštvo izneli su vrlo malo detalja o ubistvu devojčice, koja je oštrim predmetom izbodena 32 puta. Oružje kojim je počinjeno ubistvo nije pronađeno.

Iako se prov sumnjalo da je Luiza ubijena nožem, izvori iz policije otkrili su za DailyMail da je ubistvo vrlo verovatno izvršeno turpijom za nokte.

DailyMail piše, pozivajući se na svoje izvore, da su ubice Luizi na glavu stavile i plastičnu kesu, a potom je jedna devojčica drugoj zapretila da "Luizu udari kamenom u glavu, ili će pasti mrtva pored nje".

Policija strahuje da je Luiza bila živa pre nego što su je drugarice gurnule niz nasip. Devojčica je, kako se veruje, umrla od posledica krvarenja i zime.

"Sam čin je stravičan. Iskusni inspektori koji su do sada vodili istrage u brojnim slučajevima ubistva ostali su šokirani. Ne samo zbog starosti žrtve, već i osumnjičenih. Oružje još nije pronađeno. Iako se prvo verovalo da su je ubile nožem, pre će biti da su zločin počinile turpijom za nokte", tvrdi izvor DailyMail-a.

Veruje se da su Luiza i Ana-Marija 11. marta svoju žrtvu sprovele kroz stari železnički tunel koji vodi iz sela Hohenhajm u šumu. Tamo su je brutalno ubile i gurnule niz nasip, nakon čega su se vratile u Luizinu kuću.

Otac mlađe devojčice, koja je osumnjičena za ubistvo, rekao je da je on ubrzo došao po ćerku. Nešto kasnije je starija devojčica pozvala Luizine roditelje i rekla im da je ona oko pola šest pešaka krenula kući, da su se dogovorile da će je pozvati kada dođe kući i da ih je pozvala jer se jako zabrinula.

Ona je rekla da je nekoliko puta telefonom pozvala Luizu, ali da joj se ona nije javila.

Kada su roditelji u 19.45 prijavili nestanak devojčice policiji su njene drugarice su bile sumnjive zbog kontradiktornih izjava koje su dale.

Nakon što je njeno telo pronađeno na nasipu, njeni prijatelji su sutradan ponovo pozvani na razgovor.

Devojčice su u ponedeljak pred roditeljima i psiholozima suočene sa protivrečnim izjavama koje su dale, nakon čega su priznale zločin.

I dalje nije jasan motiv zločina. Neki izveštaji nagoveštavaju rivalstvo oko dečaka, dok drugi kažu da je Luiza prijavila da je bila maltretirana i da je bila meta jer je 'cinkarila'. Postoji i verzija da su se devojčice posvađale zbog video snimka na TikToku. Tužilaštvo nije želelo da otkrije detalje iz istrage.

Daily Mail prenosi i da su osumnjičene devojčice nekoliko sati nakon ubistva na TikTok postavile snimak na kojem se vidi kako srećne plešu.

Upravo komentari ispod tog snimka indikuju da je povod za svađu devojčica bio jedan dečak.

Žrtva i osumnjičene su išle u istu školu i družile su se godinama. Svi koji su ih poznavali rekli su da su bile najbolje drugarice.

Porodica ubijene devojčice neutešna je nakon tragedije. U čitulji koju su dali u lokalnim novinama stoji potresan oproštaj.

"Nema reči kojima se može zamisliti nezamislivo. Za nas svet stoji", stoji u čitalji za malu Luizu, koja će biti sahranjena 22. marta.

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.