DETALJI UŽASA U KANADI: Tinejdžer (16) upucao majku, ubio dvojicu policajaca, pa presudio sebi
Policija, Foto: Printscreen/YouTube/FOX 5 New York

JEZIVO

DETALJI UŽASA U KANADI: Tinejdžer (16) upucao majku, ubio dvojicu policajaca, pa presudio sebi

Oni su upucali nakon što su odgovorili na poziv o porodičnom nasilju

Objavljeno:

Tinejdžer (16) je upucao svoju majku i ubio dvojicu policajaca, pre nego što je izvršio samoubistvo u Edmontonu u Kanadi.

Policija je rekla da je tinejdžer upucao i ranio svoju majku rano u četvrtak u stanu u provinciji Alberta. Dvojica policajaca ubijena su nakon dolaska na lice mesta oko 00:47 sati. Ne postoje indicije da su policajci bili u mogućnosti da ispale hice, prenosi Guardian.

Jedan od policajaca trebalo je da postane otac po prvi put, a drugog su zvali "snežni anđeo" jer je prevazilazio svoju dužnost kako bi pomogao drugima.

Oni su upucali nakon što su odgovorili na poziv o porodičnom nasilju.

Dejl Mekfil, šef policije u Edmontu, rekao je da je napadač nakon toga izvršio samoubistvo. Njegova majka je odvedena u bolnicu sa povredama opasnim po život, i nalazi se u ozbiljnom ali stabilnom stanju.

On je identifikovao preminule policajce kao Travisa Džordana starog 35 godina i Breta Rajana starog 30 godina.

Ovo su prva ubistva za policijsku službu Edmonta od 2015. godine, kada je Konstejbl Danijel Vudal, istražitelj, upucan više puta dok je pokušavao da uđe u rezidenciju. Drugi oficir, narednik Džejson Harli, bio je pogođen metkom koji je probio njegov oklop, ali je preživeo.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.