Trampu na crtu 2020. izlazi žena od koje već sada treba da STRAHUJE!
Foto: Reuters

promeniće svet

Trampu na crtu 2020. izlazi žena od koje već sada treba da STRAHUJE!

Sama najava da je njena kandidatura moguća, u amričkoj javnosti je prihvaćena sa oduševljenjem
Objavljeno:

Iako je Donald Tramp pre nešto više od mesec dana i zvanično postao predsednik Amerike, izbori 2020. godine već uveliko su tema u američkim medijima. Veliki deo javnosti koji je bio nezadovoljan pobedom Trampa, sada trlja ruke. Kandidaturu je najavila žena koju Amerika obožava - Opra Vinfri.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Popularna voditeljka i medijski mogul kaže da do sada nije razmišljala o kandidaturi, pošto je smatrala da su joj potrebne neke kvalifikacije za funkciju predsednika. Mišljenje je promenila nakon pobede Donalda Trampa.

TRAMPOV MINISTAR PRAVDE IZUZEO SEBE IZ ISTRAGE O RUSIMA: Demokrate traže ostavku!

- Pomislila sam da ne znam dovoljno, da nemam iskustva. Ali sada shvatam, i razmišljam - oho ho - rekla je Vinfri, aludirajući da ako je Tramp postao predsednik, može i neko poput nje.

Sama najava da je njena kandidatura moguća, u amričkoj javnosti je prihvaćena sa oduševljenjem. Mnogi veruju da će u slučaju da zaista odluči da se kandiduje, Opra imati velike šanse da postane prva žena predsednik, nakon što je Hilari Klinton, na korak do Bele kuće, izgubila od aktuelnog predsednika Trampa.

foto: AP

Opra Vinfri nekoliko puta proglašavana je za najuticajniju osobu u Americi, a prema magazinu "Forbs", njeno bogatstvo je približno Trampovom. Vinfrijeva je i ranije učestvovala u politici, ali "iza kulisa". Podržavala je Baraka Obamu kada se borio za kandidaturu protiv Hilari Klinton.

Bonus video: TRAMPOVA CRNA LISTA: Stanovnici ovih 7 zemalja više NE SMEJU da uđu u Ameriku!

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.