MEŠTANI GRADIĆA U NEMAČKOJ ŠOKIRANI BRUTALNIM UBISTVIMA: Milena nije jedina mlada osoba koja je IZGUBILA ŽIVOT
Policija, Foto: Profimedia

JEZIVO

MEŠTANI GRADIĆA U NEMAČKOJ ŠOKIRANI BRUTALNIM UBISTVIMA: Milena nije jedina mlada osoba koja je IZGUBILA ŽIVOT

Mirni gradić od 32.000 stanovnika potresla su dva brutalna ubistva za par dana, u kojima su žrtve mladi ljudi

Objavljeno:

Meštani mirnog gradića Bramšea u Donjoj Saksoniji u šoku su nakon dva brutalna ubistva u kojima su žrtve mladi ljudi. Par dana pre nego što je Milena O. silovana i ubijena tokom proslave 18. rođendana, izgubljen je još jedan mladi život.

Kada je Sinan F. (16) 28. februara izašao iz stana na poslednjem spratu kako bi otišao u školu i sišao niz uske stepenice, komšija penzioner Đuzepe Del B. (81) je otvorio vrata i pucao tinejdžeru u glavu. Bio je to krvavi kraj komšijskog spora.

Lokalni stanovnici opisuju Đuzepea kao izuzetno ljubaznog. Dve godine je udovac i ima dva sina koji više ne žive u Bramšeu. Morao je da napusti piceriju pre 20 godina zbog alergije na brašno.

"Bio je hrabar, pobožan čovek. Svake nedelje je išao u crkvu i uvek je bio spreman da pomogne", kaže komšinica. Starica još ne može da veruje da je Đuzepe ubica, prenosi Bild.

Kako kažu komšije, došlo je do problema pre nekoliko godina kada su se samohrana majka i Sinan uselili u stan iznad Đuzepeovog.

"Žalio se na buku. Govorio je da je mladić zamenio dan za noć i da zbog njega nije mogao da spava", rekao je komšija.

Mnogi se pitaju da li je to razlog brutalnog ubistva.

Nakon što je Sinan pogođen u glavu, pokušao je da pobegne, ali je ubica ponovo pucao i pogodio ga u nogu. Sinan se posle 10 metara srušio na zemlju krvareći.

Drugi komšija je rekao da ga je probudio očajni jecaj žene.

"Pogledao sam kroz prozor i video sam majku kako plaže i vrišti, dok njen sin leži na zemlji", rekao je on.

U tom trenutku, strelac je krvario na stepenicama koje vode do kuće. On je pucao sebi u glavu iz pištolja. Drugi očevici navode da je on prethodno uperio pištolj u majku.

Lekari Hitne pomoći su pružili pomoć žrtvi i ubici na licu mesta, pa ih prebacili u bolnicu. Ali Sinana nisu uspeli da spasu, dok je Đuzepe van životne opasnosti.

Bild prenosi da ubica ćutao tokom ispitivanja, dok je sudija izdao nalog za hapšenje.

U petak je oko 300 ljudi prisustvovalo sahrani tinejdžera.

Milena ubijena posle par dana

Par dana posle brutalnog ubistva Sinana, mirni gradić od 32.000 stanovnika potresao je još jedan zločin, nakon što je otkriveno da je Milena O. (19) silovana i ubijena tokom proslave 18. rođendana u noći između 4. i 5. marta.

Za taj zločin optužen je Džoel G. (20). U pitanju je golman amaterskog fudbalskog kluba u Saksoniji, a kako navode nemački mediji on i žrtva su se dobro poznavali.

Nemačka policija
foto: Profimedia

Kobne večeri, Milena je otišla na žurku koju su organizovale dve devojke povodom svog punoletstva. Žurka je bila u u festivalskoj dvorani. Oko 1:30 sati gosti su primetili da je Milena nestala.

Posle duge potrage, ona je pronađena oko 2:40 časova na obližnjem terenu sa teškim povredama.

Milena je, kako je potvrđeno za Telegraf.rs, državljanka Nemačke. Živela je u Osterkapelnu, koji se nalazi na oko 20 kilometara od Bramšea.

Oko 2.40 časova, Milenu su našli na terenu sa ozbiljnim povredama i njena odeća je bila pocepana. Ona je odmah prebačena u najbližu bolnicu, gde je ubrzo i preminula.

Dok je Džoel u pritvoru, policija prikuplja dokaze i saslušava očevice. Prema navodima medija, na žurci je bilo oko 150 gostiju i od njih su, nakon što je Milena pronađena, uzete izjave i otisci.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.