UMOTAO JE BEBU U NAJLON I SNIMAO ŠTA JOJ RADI PO KREVETU: Ovo je ZGRAŽAVAJUĆE, pogledajte SAMO (VIDEO)
Beba, Foto: Printscreen/ TikTok/ savannahglembin

strašno

UMOTAO JE BEBU U NAJLON I SNIMAO ŠTA JOJ RADI PO KREVETU: Ovo je ZGRAŽAVAJUĆE, pogledajte SAMO (VIDEO)

Ubrzo nakon videa u suzama Savana je objavila nastavak priče

Objavljeno: 20:35h

Američka influenserka kaže da joj je socijalna služba oduzela bebu nakom što je njen video u kojem je umotava u prozirnu foliju postao viralan.

Savana Glembin ima 1,1 miliona pratilaca na TikToku i 6. marta je objavila uplakani snimak zbog toga što su nadležni organi navodno reagovali, misleći da je njen sin ugrožen.

Sporni video je u međuvremenu obrisan, a na njemu se vidi kako sina Ganera, njen suprug Henk gura po krevetu, dok je mališan od glave do pete čvrsto umotan u najlon.

– Ganer nam je oduzet dok CPR (Registar za zaštitu dece) ne proceni kakav je naš dom, jer sam postavila video na kojem se moj muž i sin igraju – rekla je majka u suzama.

Ona je dodala da je to bila samo smešna stvar koju je Henk uradio jer je mališan ulazio u rernu i pokušao da stavi viljušku u utičnicu.

U snimku se takođe vidi kako Henk, inače vojno lice, stavlja čvrsto umotano dete licem nadole na krevet pre nego što ga prevrne na leđa.

Ubrzo nakon videa u suzama Savana je objavila nastavak priče u kojem tvrdi da su vlasti oslobodile nju i njenog muža optužbi i navele da je u pitanju bila greška sa njihove strane. Dečak je navodno vraćen u svoj dom.

Mnogi korisnici TikToka ipak nisu bili na njenoj strani i napali su je u komentarima.

– To nije bila igra. To je bilo mučenje – napisala je jedna žena, dok su drugi naveli da nikako ne mogu da se saosećaju sa Savanom.

(Espreso/ Objektiv/ Daily Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.