UMESTO DA GLEDAJU U NJU, SVE OČI SU BILE UPRTE U NJENU SVEKRVU: Da li je MOGUĆE da joj je PRED SVIMA OVO URADILA?
Džesmin Hoper, Foto: PrintScreen/ TikTok/ jazzyhop555

katastrofa

UMESTO DA GLEDAJU U NJU, SVE OČI SU BILE UPRTE U NJENU SVEKRVU: Da li je MOGUĆE da joj je PRED SVIMA OVO URADILA?

Među tim nezadovoljnim mladama nalazi se i Džesmin Hoper

Objavljeno:

Koliko god da je venčanje najposebnija svečanost, mladama je prisutna tenzija i briga da li će sve proći kako treba i po planu.

Međutim, iako uglavnom sve ispadne bolje nego isplanirano na ovaj dan, kada se rađa nova porodica, pojedine neveste su svoje neprijatne situacije podelile na društvenim mrežama.

Među tim nezadovoljnim mladama nalazi se i Džesmin Hoper, koja je na svom "TikTok" profilu objavila sliku sa venčanja koji je, zbog šokiranosti sveta, pregledan više od 12 miliona puta.

Hoper je podelila jednu o svojih slika sa venčanja na kojoj se nalazi njen suprug, svekrva i ona. Na prvi pogled lepo, dok se ne obrati pažnja na veoma bitnu stvar - svekrvin izbor haljine.

Mlada, Džesmin, nosila je predivnu belu, usku, sirena-venčanicu. Na veliko i neprijatno iznenađenje, njena svekrva odlučila se na istu haljinu.

U svom videu, koji je objavila naknadno, objasnila šta se desilo tog lepog dana:

- Sve je išlo kako treba. Odlučila sam da se sama šminkam i sredim frizuru. Ali, haljina je bila moj san snova. Za svoje venčanje sam smršala, jer sam želela venčanicu koja će istaći moju figuru i u kojoj ću se osećati veoma privlačno, što je upravo ta venčanica koju sam nosila. Sve je teklo kako treba, moj predivni suprug i ja smo imali sve što smo tog dana zamislili. Sutradan kada su mi stigle fotografije i, kada sam se lepo zagledala, tek sam tada shvatila šta je ona to obukla. Što sam više gledala, to mi je bilo jasnije zašto je moja sestra pitala: "Da li želiš da je polijem vinom?" i da nije u pitanju samo boja haljine već ceo njen izgled, govori Džesmin.

Kada bi joj se pomenulo venčanje, jedino je razmišljala o svekrvi i šta je obukla.

Zaslepljeni danom koji predstavlja njihovu ljubav, nisu ni obratili pažnju na oblačenja gostiju. Njen muž je takođe bio šokiran i vrlo se osećao izdano.

- Pre je bio mamin sinčić, ali se to vremenom promenilo i svaki vid njene sabotaže samo ga je još više odvajao od nje. Kada smo joj se obratili povodom ovoga, izbegavala nas je i smatrala je to dobrom šalom, pokušavajući da nas ubedi da haljina nije bila bela, ali se nakon nekog vremena izvinila porukom - navodi razočarana mlada.

Ljubav između svekrve i ovog novopečenog bračnog para nije dugo potrajala nakon ovoga. Ona je poslala čestitku za praznike, podsećajući je na ovu situaciju njihovom zajedničkom slikom, prenosi "Nypost.com".

(Espreso/ Ona.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.