POSLEDNJA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA DEVOJKE I MLADIĆA IZ KOBNE NOĆI: Nekoliko minuta kasnije tragično IZGUBILI ŽIVOTE
Dečko i devojka, Foto: Printscreen/Snapchat/darcy.

JEZIVO

POSLEDNJA ZAJEDNIČKA FOTOGRAFIJA DEVOJKE I MLADIĆA IZ KOBNE NOĆI: Nekoliko minuta kasnije tragično IZGUBILI ŽIVOTE

Automobil u kom je bilo petoro prijatelja pronašli su njihovi rođaci, a u njemu su bila tela Darsi, Rafaela i Ajv, dok su Šon i Sofi sa teškim povredama prevezeni u bolnicu

Objavljeno: 12:34h

Petoro prijatelja nestalo je u noći između petka i subote kada su se vraćali iz noćnog izlaska u Njuportu. Policija je posle dva dana potrage pronašla tela troje mladih, dok je dvoje njih hitno hospitalizovano.

Sofi Rejson (20), Ajv Smit (21), Darsi Ros (21), Rafael Džin i Šon Longlinon, provodili su se kobne večeri u baru "Mafler".

Dvoje prijatelja koji su tokom vikenda poginuli u saobraćajnoj nesreći u Njuportu objavili su fotografiju iz izlaska nekoliko minuta pre saobraćajne nesreće.

Na fotografiji koja je objavljena na društvenoj mreži "Snapchat" vide se zagrljeni Darsi i Rafael.

Dečko i devojka
Dečko i devojkafoto: Printscreen/Snapchat/darcy.

Automobil u kom je bilo petoro prijatelja pronašli su njihovi rođaci, a u njemu su bila tela Darsi, Rafaela i Ajv, dok su Šon i Sofi sa teškim povredama prevezeni u bolnicu.

Sofina majka kaže da je ona još uvek u kritičnom stanju i da je juče operisana.

Ona kaže da je bila očajna kada je njena ćerka nestala i da je sama kolima pretraživala okruženje, piše Mirror.

Nestali u Njuportu, Njuport
foto: Printscreen/Facebook/Leanne Tutton

"Odlučila sam da ih sama tražim nakon što su mi policajci rekli da prestanem da ih zovem i pitam da li ima novosti. Moja ćerka nije izlazila često, znala sam da nešto nije u redu, ona ne bi tek tako netsala", rekla je Ana.

Ana je rekla da se Ajv, Sofi i Darsi druže od malena. Kaže da se sa ćerkom poslednji put čula u petak popodne kada joj je Sofi rekla da sa društvom izlazi u grad.

Podsetimo, porodice i prijatelji započeli su potragu za petoro mladih nakon što se niko od njih nije vratio iz noćnog izlaska, a takođe se nisu javljali ni na telefon.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.