PROFESORKA (73) KOJA ODBIJA DA ODE U PENZIJU OSTALA BEZ IGDE IKOGA, A ONDA SE SVE PROMENILO: Objavila je I FOTKU
Baka, Foto: Profimedia

vau!

PROFESORKA (73) KOJA ODBIJA DA ODE U PENZIJU OSTALA BEZ IGDE IKOGA, A ONDA SE SVE PROMENILO: Objavila je I FOTKU

Izvanredna priča oduševila je korisnika Tvitera

Objavljeno:

Da "nikad nije kasno, da se ljubi strasno", najbolji je dokaz životna priča jedne bake sa Tvitera usred pandemije, pronašala ponovo ljubav i to zagazivši u osmu deceniju života. Baka iz Amerike, koja živi u Kaliforniji, Kerol Mek ima 73 godine i još uvek radi kao profesorka, dok je ranije u životu, obavljala poslove u sferi advokature i medicine.

Nakon četiri decenije braka, u svojoj 70 godini života, njen suprug je pronašao drugu ženu, zbog čega ga je napustila. Međutim, svega tri godine nakon toga, ljubav je ponovo pokucala na njena vrata, o čemu je pisala na Tviteru.

- Posle skoro četiri decenije braka, nikada nisam očekivala da ću ponovo biti sama sa 70 godina. I sigurno nisam očekivala da ću pronaći pravu ljubav sa 73 godine usred pandemije! A sada ovo - napisala je ona u Tvitu, ispod koga se nalazila slika vereničkog prstena.

Njena objava postala je globalni hit, sa preko milion lajkova i deljenja, pošto su oduševljeni korisinici delili njenu priču.

- Ne poznajem te i ti ne poznaješ mene, ali sam prokleto srećan zbog tebe. Čestitam. Svako zaslužuje da pronađe život i sreću u svakoj fazi svog života, tako mi je žao što ti prvi brak nije uspeo. Ali opet čestitam i želim vam svu sreću - prokomentarisao je jedan korisnik.

Odgovarajući na jedan od komentara, ona je napisala da je sa bivšim mužem prekinula svaki kontakt.

- Hvala vam! Nisam stvarno izgubila muža. Izbacila sam ga kada sam saznala da ima drugu ženu sa strane. I nikad se nisam osvrnula - napisala je. Takođe je rekla da njen verenik živi u Port Huenemeu i dodala da nije sigurna gde će oni završiti. Odgovarajući na komentare, podelila je i kako je upoznala svog dragana.

- Ah, mislim da je to bila čista sreća. Otvorila sam profil na "Match"-u i dobila mnogo čudnih poruka, ali sam našla jedan dobar, mojih godina, profesora na koledžu poput mene i sa sličnom verskom tradicijom. Može se desiti nešto, mislila sam. - napisala je.

(Espreso/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.