ZBOG NJE I ŽENAMA PADAJU VILICE: Bivša POLICAJKA grmi kako IZGLEDA, kada vidite kakvo TELO ima - pašćete sa STOLICE
Samanta Sepulveda, Foto: Printscreen/Instagram/sammysep

LEPOTICA KAKVE NEMA

ZBOG NJE I ŽENAMA PADAJU VILICE: Bivša POLICAJKA grmi kako IZGLEDA, kada vidite kakvo TELO ima - pašćete sa STOLICE

Bivša policajka sada radi kao model

Objavljeno:

Samanta Sepulveda je bivša policajka sa Long Ajlenda koja je stekla slavu kada je Njujork Post objavio da je ona i internet glamur model.

Sepulveda je rođena u Dominikanskoj Republici, a sa pet godina se preselila u Sjedinjene Države sa majkom i starijom sestrom.

Godine 2003, tokom poslednje godine srednje škole, zaradila je sportsku stipendiju za pohađanje Univerziteta Masačusets i Schloss u državi Njujork, prema navodima sa Wikipedije.

Sepulveda je za Nev York Post rekla da je, nakon što je stekla MBA, odlučila da radi u policiji, a ne u finansijama, jer je mislila da će moći bolje da pomaže ljudima u sprovođenju zakona.

Sredinom 2013. prijatelj je pozvao Sepulvedu da bude model na modnoj reviji njihove kompanije za donji veš. Sepulveda je prihvatila i počela da radi kao model za donji veš i kupaće kostime u slobodno vreme.

Godine 2013, Sepulveda se pojavila u video snimku namenjenom predstavljanju i obezbeđivanju finansiranja za rijaliti TV emisiju pod nazivom "America's Nekt Great Trainer".

Godine 2014. magazin "Muscle and Fitness" izabrao je Sepulvedu kao jednu od žena na foto profilu pod nazivom „Americe's hot girls ​​of the gim“.

Časopis Inside Fitness ju je profilisao u oktobru 2015. godine, a do februara 2017. Sepulveda je imala 110.000 pratilaca na Instagramu.

Nev York Post je 22. januara 2017. objavio članak u kojem se identifikovala kao model sa punim radnim vremenom.

Sepulveda je kasnije rekla da je radila kao model tri godine i da su njene policijske kolege bile svesne i podržavale njen izbor profesije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.