PREGAZILA DEČKA KOLIMA JER JE JEO NJEN POMFRIT: Mislio da je ZAVRŠILA, a onda se odigrala DRAMA, slučaj za NEVERICU
Pomfrit, Foto: Profimedia

MOŽETE LI DA POVERUJETE?

PREGAZILA DEČKA KOLIMA JER JE JEO NJEN POMFRIT: Mislio da je ZAVRŠILA, a onda se odigrala DRAMA, slučaj za NEVERICU

Drame je bilo i neposredno pre nego što su Harison i Fin imali svoj trenutak na sudu

Objavljeno:

Muškarac iz Australije je optužio svoju devojku da ga je pregazila kolima jer je „uzeo jedan od njenih toplih pomfrita iz njene kutije za užinu”.

Dejli mejl prenosi da se Šarlot Harison suočava sa optužbama za teško ugrožavanje bezbednosti i nesmotrenu vožnju zbog navodnog incidenta sa njenim partnerom Metjuom Finom. Prekršajni sud u Adelajdu čuo je kako je Fin napravio umalo fatalnu grešku kada je prvo od nje tražio pomfrit, a zatim ga uzeo iz njene kutije sa piletinom i salatom, dok su se njih dvoje vozili njenim kolima u nedelju (26. februara) popodne.

– Mislio sam da je završila. Nije trebalo da tražim pomfrit. Uzeo sam pomfrit i ona je stala i pozvala me da izađemo – rekao je Fin za 9Nevs van suda.

Pomfrit
Pomfritfoto: Profimedia

Harison (42) je na sudu negirala optužbe protiv nje. Prema njenim rečima, vozila se da pronađe svog dečka u ulici Melburn na severu Adelajda jer se nije osećala dobro. Njen dodeljeni branilac rekao je da nije imala nameru da povredi Fina. Prema lokalnim medijima, njen advokat je rekao sudu da je planirala da ode u policijsku stanicu. Dok je bila usred polukružnog, slučajno je pritisnula gas i uletela u saobraćaj iz suprotnog smera.

– Videla ga je kako trči, pokušala je da se okrene kako bi otišla u policijsku stanicu u Norvudu. Ona je greškom nagazila na papučicu gasa umesto kočnice, a zatim udarila u stub kao što se vidi na snimku bezbednosne kamere – rekao je advokat pred sudom u Južnoj Australiji.

– Prihvatamo da se nakon gledanja snimka čini da je načinjen pokušaj da se ugrozi život podnosioca žalbe – priznao je on.

Sud
Sudfoto: Profimedia

Međutim, Fin veruje da je pokušala da ga pregazi. Drame je bilo i neposredno pre nego što su Harison i Fin imali svoj trenutak na sudu, pri čemu je žena dramatično otpustila svog advokata, nakratko se sama zastupala, a zatim pozvala advokata kojeg joj je sud dodelio.

Taj zastupnik je tvrdio da je ona sarađivala sa policijom i da nije pobegla sa mesta nesreće, kao i da bi trebalo da ima pravo na kauciju. Ova 42-godišnjakinja sada se suočava sa kućnim pritvorom do petka, kada će popuniti zahtev za kauciju. Kako je završio ostatak pomfrita nije poznato.

(Espreso/ net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.