OSTAO JE ZAGLAVLJEN U VEJAVICI NA -17 STEPENI: 3 dana NIJE JEO, spasilo ga je samo 1 PIĆE koje svi KONZUMIRAJU
Sneg, Foto: RINA

NEVEROVATNO

OSTAO JE ZAGLAVLJEN U VEJAVICI NA -17 STEPENI: 3 dana NIJE JEO, spasilo ga je samo 1 PIĆE koje svi KONZUMIRAJU

Pošto iz automobila nije mogao da izađe, a mobilni telefon nije imao signal, proveo je više od tri dana na putu koji je bio udaljen 60-ak kilometara od njegove kuće

Objavljeno: 17:38h

Clifton Vial je na putu do kuće ostao zaglavljen u vejavici i na temperaturi koja je dostizala -17 stepeni Celzijusovih. Bio je odeven u tanku jaknu i farmerke, jer nije slutio da će mu se nešto ovako dogoditi, održavao je temperaturu tela vrećom za spavanje i peškirima koji su se srećom našli u zavejanom automobilu.

Prijepolje, Sneg
foto: RINA

Pošto iz automobila nije mogao da izađe, a mobilni telefon nije imao signal, proveo je više od tri dana na putu koji je bio udaljen 60-ak kilometara od njegove kuće. Od gladi su ga spasle tri konzerve piva, koje su mu zavarale glad, prenosi zanimljivostidana.com.

Sneg
foto: RINA

"Pokušao sam izaći iz automobila i onda sam shvatio da sam se previše zaglavio u snegu. Uplašio sam se jer je moja porodica otputovala, i u jednom trenutku sam pomislio da niko neće znati gde sam" - rekao je Clifton.

Kada se Vial nije pojavio na poslu nekoliko dana, njegove kolege su alarmirale spasilačku službu koja je pronašla Viala i izvukla ga iz zavejanog automobila.

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.