ISPLIVAO SNIMAK, SVE SE VIDI, GDE ĆE TI RUKA, ČOVEČE?! Poznati gradonačelnik UHVAĆEN, bukvalno se sve vidi (VIDEO)
Poznai gradonačelnik sa nepoznatom devojkom, Foto: printscreen Twitter/@LuisGasulla

KAKAV ČOVEK

ISPLIVAO SNIMAK, SVE SE VIDI, GDE ĆE TI RUKA, ČOVEČE?! Poznati gradonačelnik UHVAĆEN, bukvalno se sve vidi (VIDEO)

– Najpre su gradonačelnikovi saradnici pokušali da me ubede da je to njegova supruga

Objavljeno:

Enrike Kresto, gradonačelnik Konkordije, grada koji se nalazi na severoistoku provincije Entre Rios u argentinskoj Mesopotamiji, našao se u veoma nezgodnoj situaciji otkako je novinar Luis Gasula pre neki dan na svom Tviter profilu podelio snimak koji ga je teško kompromitovao.

Ispostavilo se da je pošteno opipao po zadnjici devojku koja mu je prišla sa namerom da napravi selfi, a Gasula je kasnije napisao da je dobio informaciju da je to navodno njegova buduća koleginica, studentkinja novinarstva.

Najpre su gradonačelnikovi saradnici pokušali da me ubede da je to njegova supruga. Međutim, lokalna funkcionerka Leticija Ponzinibio, sa kojom Kresto ima četvoro dece, fizički nimalo ne liči na devojku sa snimka – napisao je Gasula i dodao da je Kresto, nakon što je snimak dospeo u uticajne medije, rekao da je sve montirano sa zlom namerom.

– Ali uveravam vas da to nije slučaj – odgovorio mu je Gasula.

Portal El Diario je u utorak preneo da nije reč o studentkinji žurnalistike, već o gledateljki koja je preskočila ogradu kako bi se fotografisala sa gradonačelnikom tokom karnevala, a zatim je u nastavku preneo gradonačelnikovu izjavu.

– Poslednjih dana u viralnom videu pokušavaju da me prikažu u neprikladnom svetlu. Pristao sam da udovoljim toj devojci koja je htela da se slika sa mnom i to je bilo to, a potom se vratilana svoje mesto. I ništa se drugo nije desilo – napisao je, između ostalog, Kresto u saopštenju za javnost i još jednom naglasio da je neko hteo da izazove skandal ne razmišljajući o posledicama.

Istovremeno, on je devojci sa snimka izrazio žaljenje što je bila izložena tako strašnoj situaciji, a ona se još uvek nigde nije oglasila.

(Espreso/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.