DA TI SRCE STANE! DALA KARTICU DA PLATI PUTARINU, ALI JE DOŽIVELA ŠOK: Nije mogla da veruje kada je videla IZNOS!
Naplatna rampa, Foto: Aleksandra Čolić

neverovatan obrt

DA TI SRCE STANE! DALA KARTICU DA PLATI PUTARINU, ALI JE DOŽIVELA ŠOK: Nije mogla da veruje kada je videla IZNOS!

Filipa je uzela oba listića sa neostvarenim transakcijama sa sobom i samo je kod kuće videla iznose

Objavljeno:

Velšanka Filipa Koli Kazins lakonski je predala bankovnu karticu radniku na naplatnoj kućici na mostu Severn. Ali radnica je ukucala pogrešne brojeve u ručni POS terminal – umesto uobičajenih 6,3 evra, unela je 63.000 evra! A da zabuna bude još veća, istu grešku je ponovila nekoliko trenutaka kasnije, piše Metro.

Transakcija nikada nije prošla jer jednostavno nije bilo dovoljno novca na Filipinoj kartici, čak ni sa dozvoljenim minusom. Ova 42-godišnja žena objašnjava da je unela svoj PIN u POS uređaj ne gledajući koji je iznos u pitanju. Tada joj je ljuta službenica grubo rekla da joj je kartica odbijena.

Kartica / Ilustracija
Kartica / Ilustracijafoto: Beta

"Rekla sam joj da nema razloga da mi kartica bude odbijena, pa smo ponovile transakciju. Kada mi je kartica po drugi put odbijena, tražila sam da platim gotovinom, priseća se Filipa.

Na kraju, zaposlena na naplatnoj kućici nevoljno je pristala, mršteći se. Filipa je uzela oba listića sa neostvarenim transakcijama sa sobom i samo je kod kuće videla iznose. Da je zarađivala mnogo više, a njena banka je izvršila transakciju, to bi bila najskuplja putarina za Severn. I to ne jednom nego dvaput!

(Espreso / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.