KUPILI JAJA, PA OSTALI U NEVERICI KAD SU VIDELI ŠTA SE NALAZILO U NJIMA! Šanse za to su jedan u 11 MILIJARDI
Pakovanje jaja, Foto: Profimedia

NIKOME SE NA SVETU NIJE DOGODILO?

KUPILI JAJA, PA OSTALI U NEVERICI KAD SU VIDELI ŠTA SE NALAZILO U NJIMA! Šanse za to su jedan u 11 MILIJARDI

Par kupio JAJA za doručak, pa u neverici gledao šta izlazi iz njih: Šanse su bile jedan u 11 milijardi

Objavljeno:

Par iz Šefilda u Engleskoj je u prodavnici kupio kutiju sa šest jaja, ali kada su stigli kući i počeli da spremaju doručak, otkrili su da tri jajeta imaju dva žumanca, a jedno sa čak četiri. Kasnije su saznali da je to izuzetno retka pojava.

Oni su doživeli situaciju koja se potencijalno nikome na svetu nije dogodila, a još je bizarnije da se dogodila tokom veoma uobičajene aktivnosti – kupovine. Nakon što su razbili tri jajeta i pronašli po dva žumanca u sva tri, bili su prilično iznenađeni, ali kada su u četvrtom jajetu pronašli četiri žumanca, pomislili su da je to neverovatno, piše britanski Metro.

– Bilo je neobično jer nikada nismo videli ništa slično. Kako smo dobili toliko žumanca iz jedne kutije? Veoma nasumično i čudno – prokomentarisao je Kris.

Jaja, Jaje
foto: Profimedia

Tek kasnije, kada je par odlučio da proveri na internetu koliko je redak ‘višak’ žumanaca u jajetu, shvatili su da im se dogodilo nešto zaista neverovatno.

Prema pomenutom britanskom listu, u proseku jedno od hiljadu jaja ima dva žumanca, dok su šanse da se otkriju četiri žumanca u jajetu jedan prema 11 milijardi.

Kris i Kiran su požurili da kupe srećku za loto nadajući se da su jaja znak da im je ovo srećan dan, ali izgleda da su ipak na kraju svu svoju sreću “potrošili” u radnji. Kris je dodao da od tada sve češće igra lutriju, ali ništa nije dobio.

Jaja
foto: Profimedia

Preostala dva jaja su imala po jedno žumance, a Kris kaže kako su sva izgledala potpuno isto, i da nijedno nije bilo veće, čak i ono sa četiri žumanca .

– Moj brat je jednom pronašao jaje sa dva žumanca i onda saznao da je njegova žena trudna sa mojom nećakom. Pitam se da li četiri žumanca znače da ću uskoro dobiti blizance – našalio se on.

(Espreso/Objektiv/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.