SVI GA OPTUŽIVALI ZA UBISTVO ŽENE! Slučaj podsećao na Anu Volš, a sada je nađen LEŠ!
Nikola Buli, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Nicola Jane Bulley

NOVI DETALJI

SVI GA OPTUŽIVALI ZA UBISTVO ŽENE! Slučaj podsećao na Anu Volš, a sada je nađen LEŠ!

Obdukcija je pokazala da je u pitanju nestala Nikola Buli (45), a slučaj je dosta podsećao na slučaj nestanka Ane Volš

Objavljeno:

Slučaj koji je punio naslovne strane britanskih medija rešen je otkrićem tela u reci u Lankaširu. Identifikacija je pokazala da je u pitanju nestala Nikola Buli (45), piše Gardijan.

Podsetimo, Nikola je nestala 27. januara dok je šetala psa u parku u Vajru u Lankaširu, a policija je odmah posumnjala da je slučajno pala u obližnju reku i udavila se. Početne pretrage rečnih korita najsavremenijom sonarnom opremom, međutim, nisu dale rezultate.

Njeno telo u nedelju su pronašla dvojica prolaznika u šikari kod sela Sv. Michael in Vire. Telo savetnice za hipoteke pronađeno je oko 1,5 kilometara od mesta gde je poslednji put viđena kako šeta psa nakon što je svoje dve ćerke ostavila u školi. Potvrda da se radi o nestaloj majci dvoje dece označila je kraj turbulentnih nedelja u kojima se policija na ostrvu suočavala sa kritikama zbog istrage slučaja, a brojne teorije zavere kružile su društvenim mrežama, navodi CNN.

Nikola Buli
foto: PrintScreen/ Facebook/ Nicola Jane Bulley

"Niko od nas nije želeo današnji ishod, ali nadamo se da ćemo uspeti da pružimo neke odgovore Nikolinoj porodici. Slučaj je sada predat mrtvozorniku, rekao je pomoćnik šefa policije Piter Loson." Pročitano je i saopštenje u ime porodice Nikol Buli, u kojem je uglavnom izražen gnev na pisanje pojedinih medija.

"Naše devojke će dobiti podršku od ljudi koji im pružaju najviše ljubavi. Žalosno nas je pomisliti da ćemo jednog dana morati da im objašnjavamo da su mediji i javnost optuživali njihovog oca da je ubio njihovu majku, pogrešno citirali i klevetali prijatelje i porodicu. Ovo je strašno, mediji moraju da odgovaraju, ovo ne sme da se ponovi drugoj porodici, napisali su.

Nikola Buli
foto: Facebook

U saopštenju, porodica je izdvojila ITV i Skaj njuz jer su ih direktno kontaktirali u nedelju uveče nakon što je policija potvrdila da je telo pronađeno, dodajući da su tražili privatnost. "Opet su sebi dali za pravo da objavljuju priče o nama kako bi prodavali novine i povećali sopstveni profit. Takvo ponašanje je sramotno. Ostavite nas na miru. Zar medijske kuće i takozvani profesionalci ne znaju da zaustave? U pitanju su naši životi i životi naše dece", zaključuju oni u saopštenju za javnost.

Podsetimo, slučaj su povezivali i sa slučajem nestale Ane Volš kojoj se izgubio svaki trag u novogodišnjoj noći. Nestanak još uvek nije rasvetljen, ali se sumnja da je Anu ubio suprug Brajan Volš. Suđenje mužu je zakazano za 1. mart, gde će se saznati viđe detalja, kao i informacija da li je Anino telo možda pronađeno.

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.