POPULARNU BRAZILKU OSTAVIO MUŽ ČIM JE VIDEO BEZOBRAZNI SNIMAK SA KARNEVALA: Igrala OBNAŽENA, sve se VIDELO (VIDEO)
Marsela Porto, Foto: PrintScreen/ Instagram/ mulherabacaxi7

dešava se

POPULARNU BRAZILKU OSTAVIO MUŽ ČIM JE VIDEO BEZOBRAZNI SNIMAK SA KARNEVALA: Igrala OBNAŽENA, sve se VIDELO (VIDEO)

I sama Marsela je na Instagramu potvrdila da se njen sedmogodišnji brak završio zbog toplesa

Objavljeno:

Marsela Porto, jedna od poznatijih brazilskih transseksuaki, izgubila je muža na prilično jeftin način. Naime, ona se na popularnom sambodromu u Rio de Žaneiru pojavila potpuno obnaženih grudi, što je njenog dragog do te mere razbesnelo da je već sledećeg dana otišao od kuće, preneli su brazilski mediji u ponedeljak ujutru.

I sama Marsela je na Instagramu potvrdila da se njen sedmogodišnji brak završio zbog toplesa, ali je ipak odlučila da uživa u ostatku karnevala.

Što se tiče grudi, rekla je da je jednostavno zaboravila gornji deo kostima kod kuće, a kasnije je priznala da je bila svesna da će joj izlazak na sambodrom u ovakvom izdanju napraviti problem.

– Imala sam dve opcije: da ne izađem ili da se pojavim bez dela kostima koji je prekrivao moje bradavice. Odlučila sam da ipak nastupim, i nisam htela ništa da mu kažem jer sam znala da će mi zabraniti da paradiram – rekla je Marsela.

– Ako mi se vrati, dobro jo, ako se to ne desi šta da radim? Život ide dalje. Danas je karneval, sutra zabrana odlaska u crkvu ili kod prijatelja, takav odnos ne vredi – rekla je Influenserka koju na Instagramu prati više od 2,5 miliona ljudi.

Njen razgolićeni snimak možete videti OVDE.

(Espreso/ net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.