ŽENA UBIJENA ZBOG PARKING MESTA, DECA SVE GLEDALA IZ KOLA: Prišla joj iza leđa, pa opalila iz PIŠTOLJA!
Žena, Foto: Lexington County Sheriff's Office

JEZIVO

ŽENA UBIJENA ZBOG PARKING MESTA, DECA SVE GLEDALA IZ KOLA: Prišla joj iza leđa, pa opalila iz PIŠTOLJA!

Jezivo ubistvo se desilo u Južnoj Karolini ispred prodavnice

Objavljeno:

Majka iz Južne Karoline je ubijena na parkingu iza prodavnice dok je pakovala namirnice, nakon svađe koja je eskalirala pucnjavom. Tajler Boris je rekao da je njegova supruga, Aleksandrija Kres Boris (26), ubacivala stvari u gepek, kada joj je prišla žena i počela da se svađa sa njom.

Pucnjavi su prisustvovala i njena deca koja su bila u kolima. Nakon svađe Kristina Harison (23) izvukla je pištolj i počela da puca Aleksandriji u leđa. Policija je saopštila da se incident dogodio oko 16 časova, a kada je Hitna pomoć stigla na lice mesta mogli su samo da konstatuju smrt. U izveštaju policije se takođe navodi da se njih dve nisu međusobno poznavale, kao i da je pucnjavi prethodio verbalan sukob.

Kristina Harison
foto: Lexington County Detention Center

"Jedna nepromišljena odluka dovela je do toga da se unište dve porodice, a potreseni su i svi koji su prisustvovali nemilom događaju. ne mogu da pronađem reč kojom bih opisao ovo što se danas dogodilo", rekao je načelnik policije Irmo Bobi, piše Foks njuz.

Iako je Kristina odmah pobegla sa lica mesta, ona je sat vremena kasnije pozvala policiju i predala se. Ona je odmah uhapšena, a na teret joj se stavlja ubistvo i nezakonito nošenje oružja. Aleksandrijin muž kaže da je pre šest dana njen brat takođe preminuo od ranjavanja vatrenim oružjem. On je takođe rekao da je njegova supruga bila kozmetičarka, da je bila najbolja žena i majka, kakvu su samo mogli da požele.

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.