FIJASKO NAJGOREG PIROMANA NA SVETU: Hteo da se OSVETI hirurgu, a onda se desio OBRT ZA NEVERICU (VIDEO)
Piroman, Foto: PrintScreen/ Twitter/ Colombia Oscura

hit

FIJASKO NAJGOREG PIROMANA NA SVETU: Hteo da se OSVETI hirurgu, a onda se desio OBRT ZA NEVERICU (VIDEO)

Kako prenose lokalni mediji nepoznati muškarac sa kacigom je usred noći dovukao kanister benzina ispred privatne ordinacije jednog hirurga

Objavljeno:

Snimak “najgoreg piromana ikada” iz kolumbijskog grada Viljavisenija postao je viralan nakon što je nekako uspeo da zapali samo sebe.

Kako prenose lokalni mediji nepoznati muškarac sa kacigom je usred noći dovukao kanister benzina ispred privatne ordinacije jednog hirurga. Sigurnosna kamera sa obližnje kuće snimila je kako prilazi objektu, ali tu nastaje problem, makar za njega.

Možda ga je omela kaciga, a možda je kanister bio previše težak, ali sve u svemu, on je počeo da prosipa gorivo po trotoaru kao da ne vidi ispred sebe. Uspeva i da se oklizne par puta, da bi onda odjednom buknula ogromna vatrena kugla.

Sledećeg momenta se vidi kako piroman u pokušaju beži iz vatre sa jaknom u plamenu.

Prema nekim verzijama priče, koje kruže društvenim mrežama, to bi bila osveta vlasniku ordinacije, kontroverznom hirurgu koji je, navodno, izazvao smrt nekih svojih pacijenata. Ove insinuacije međutim nisu podržane nikakvom optužnicom ili zvaničnom istragom.

Jedino što je poznato je da je hirurg podneo prijavu protiv nepoznatog lica zbog štete na svom objektu i pokušaja upada, piše portal Kalle Blue Radio.

(Espreso/ Kalle Blue Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.