KUPILI STARU KUĆU, PA DOBILI MISTERIOZNO PISMO: Otkrili tajna SKROVIŠTA, jedno je bilo posebno JEZIVO (VIDEO)
Kortni i Met, Foto: printscreen TikTok/Kortni i Met

kakva priča

KUPILI STARU KUĆU, PA DOBILI MISTERIOZNO PISMO: Otkrili tajna SKROVIŠTA, jedno je bilo posebno JEZIVO (VIDEO)

Prvo su otkrili tajni ormarić za piće iznad kamina u prednjem salonu

Objavljeno:

Kortni i Met su mladi par koji je otkrio tajna skrovišta i kupe u svojoj kući staroj 130 godina, zahvaljujući misterioznom pismu koje su dobili nakon kupovine kuće. Pismo je stiglo iz Kanade i napisao ga je poslednji preživeli član porodice koji je posedovao imanje pre njih.

– Dobili smo pismo upućeno ‘kupcu’ – objasnila je Kortni u prvom u nizu viralnih TikTok video snimaka, a zatim pročitala šta piše u pismu.

– Dozvoli da se predstavim. Ja sam poslednji preživeli član porodice Medison koja je nekada posedovala kuću i odrastao u njoj. Želeo bih da vam kažem o tajnim sobama i nekoliko stvari koje možda niste rekli kada ste kupili kuću – napisao je bivši stanar.

Kuća, čiju lokaciju nisu hteli da otkriju, izgrađena je u viktorijanskom stilu i puna je tajnih pregrada koje im je bivši stanar pomogao da otkriju.

Prvo su otkrili tajni ormarić za piće iznad kamina u prednjem salonu. Riznica prašnjavih, starinskih duhova bila je skrivena iza kliznog panela sa ogledalom. Otkrili su decenijama stare, neotvorene flaše francuskog rozea iz 1970. i kaberne sovinjona iz 1989. koje su bile sakrivene pored starih kontejnera burbona, piva i šerija.

Zatim su, prateći uputstva u pismu, otkrili tajno skrovište u kupatilu, sakriveno naspram vrata u zidu za koje je Kortni rekla da je „najjezivije mesto u kući“. To je mali prostor u koji se može uvući, pa su pretpostavili da je to nekada bila neka soba.

I konačno, otkrili su ogroman prostor za skladištenje u podrumu koji su nazvali “veoma cool soba” i objasnili da moraju da smisle kako da na najbolji način iskoriste tajnu sobu.

Njihovi video snimci postali su hit na TikTok-u sa više od sedam miliona pregleda, a tiktokeri ne prestaju da komentarišu kako je njihova kuća kul.

– Volim tvoju kuću! Ovo je kao potraga za blagom – napisao je jedan Titoker, dok je drugi dodao: – Ovo je moj san! Zaista sam ljubomoran.

– Sviđa mi se što vam je prethodni vlasnik poslao pismo u kojem objašnjava sve o kući. Vrlo kul – dodao je treći.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.