OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O NAJTUŽNIJOJ SLICI SVETA: Evo šta je otac rekao svojoj mrtvoj ćerki dok je držao za ruku
Ruševine, Foto: IHA agency via AP

TUGA!

OTKRIVENA STRAŠNA ISTINA O NAJTUŽNIJOJ SLICI SVETA: Evo šta je otac rekao svojoj mrtvoj ćerki dok je držao za ruku

Mesut Hancer je spašavao ljude iz ruševina onaj momenat kada je saznao da se ispod njihove srušene zgrade nalazi i njegovo dete

Objavljeno:

Posle razornog zemljotresa u Truskoj i Siriji svet su preplavile potresne fotogrfije na kojima su lica stradalih i uništena lica preživelih. Jedna od najpotresnijih fotografija je ona na kojoj otac drži za ruku 15- godišnju ćerku koja je preminula usled zemljotresa. U momentu kada se srušila zgrada u kojoj je živela, devojčica je spavala.

Kasnije smo saznali da je u pitanju Mesut Hancer, koji je živeo sasvim mirnim životom sa svojim detetom, ćerkom Imrak. Njihova fotografija iz perioda mira i sreće preplavila je Internet i tako se razlikuje od ove najpotresnije fotografije koja je postala simbol zemljotresa u Truskoj i Siriji.

Mesut je spasilac koji je pomagao u raščišćavanju ruševina i spasavanju ljudi u gradu Kahramanmarasu, kada je saznao da se njegova ćerka nalazi ispod ruševina.

Usledio je prizor koji sada svi dobro znaju. Mesut sedi na ruševinama, a u ruci drži devojčicu (15) koja je zaglavljena.

Njeno ime je Imrak, i nažalost, ubrzo je preminula.

Za to vreme, Mesut je ponavljao dve rečenice – „Neka ti se Bog smiluje, nemam života bez tebe. U meni nema ničega, sa tobom je otišlo“, piše Luftika.

U momentima svoje najveće tuge, nije se odvajao od tela petnaestogodišnjakinje, što nije promaklo brojnim foto reporterima koji se nalaze u Turskoj.

Oni su ovekovečili njegovu borbu i tugu, a upravo ta fotografija postala je viralna na društvenim mrežama. Nakon smrti voljene ćerke, Mesut je ostao da sedi na ruševinama, kako bi joj još neko vreme bio blizu.

Pustio je ruku svoje ćerke tek kada su spasioci morali da je odnesu nakon što su njeno beživotno telo izvukli iz ruševina.

(Espreso/Stil.kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.