GLUMIO JE SVEŠTENIKA ZA PRIMER: Kada mu je POLICIJA upala u KUĆU imala je šta i da VIDI U FIOCI, HOROR
Dejvid Renšo, Foto: SUSSEX POLICE

JEZIVO

GLUMIO JE SVEŠTENIKA ZA PRIMER: Kada mu je POLICIJA upala u KUĆU imala je šta i da VIDI U FIOCI, HOROR

Pronađene su kopije njegovih razgovora sa drugim se**ualnim prestupnicima

Objavljeno:

Policija je 2020. počela da prati nelegalne aktivnosti na računaru u svešteničkoj sobi, a hiljade slika je preuzeto mesecima, rekli su službenici. Svaki klip je čuvan u fasciklama sa nazivima kao što su "deca" i "gej deca". U očajničkom pokušaju da razuveri istražitelje, Renšo je tvrdio da ne bi imao vremena da preuzme sav ilegalni materijal jer se propovedi ne pišu same.

Više od 22.000 neprikladnih fotografija i snimaka, uključujući životinjsku po**ografiju, pronađeno je na hard disku Dejvida Renšoa (63). Sveštenik iz Vortinga rekao je da je želeo da žrtvuje bebe Satani i da je maštao o drogiranju dečaka metamfetaminom, prenosi Dejli mejl.

Policija je prilikom pretresa paroha pronašla mrtve životinje, upotrebljene igle i drogu, kao i neuhranjene pse, mačke i kokoške. Porota u Levesu vratila je osuđujuću presudu po osam tačaka optužnice, koja je uključivala ekstremnu po**ografiju. Sudija Kristin Henson rekla je Renšou da se pripremi za dugu zatvorsku kaznu kada bude osuđen sledećeg meseca.

Pronađene su kopije njegovih razgovora sa drugim se**ualnim prestupnicima, a on je zamolio jednog od njih da svoje trogodišnje dete ponudi Sotoni. Nakon što su zločini otkriveni, pokušao je da prebaci krivicu na svoje sinove koji su imali pristup njegovom kompjuteru.

U izjavama pročitanim na sudu, njegovi sinovi su rekli da su tužni i razočarani što ih je njihov otac imenovao kao potencijalne osumnjičene. Sveštenik je u početku negirao svoje zločine, da bi na kraju priznao da je razgovarao sa drugim pedofilima o ekstremnom zlostavljanju dece.

Renšo je rekao da je koristio kristalni met kada je bio usamljen i kada mu je bilo dosadno. Kada je policija pretresla njegovu kuću, on je bio u bolnici i kasnije je upozoren zbog posedovanja droge klase A i B. Porota nije verovala u njegova objašnjenja i odluku o osam presuda doneli su za manje od 25 minuta.

Portparol eparhije Čičester rekao je da je Renšo suspendovan odmah nakon što je pretresena njegova adresa i da od tada nije u aktivnoj službi. "Renšo je tokom istrage pokušao da okrivi sve osim sebe. On nije prihvatio odgovornost za svoje postupke, a siguran sam da bi lokalna parohija koju je predstavljao bila zgrožena. Pretres njegove kuće bio je jedan od najodvratnijih zadataka koje su naši oficiri uradili. Pored neuhranjenih živih životinja, na podu je bilo i mrtvih trulih mačića i trulih pacova, a okolo su ležale korišćene igle i drugi pribor za drogu", rekao je istražni detektiv Dejvid Rouz.

(Espreso/MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.