OTAC SVOJIM TELOM ZAŠITIO SINA, ŽRTVOVAO SE ZBOG DETETA: Snimljen PRETUŽAN PRIZOR,da vam SRCE PUKNE (UZNEMIRUJUĆE)
Snimak izvlačenje deteta iz ruševina, Foto: Printscreen/Twitter/@veilofthefuture

TUGA DO NEBA

OTAC SVOJIM TELOM ZAŠITIO SINA, ŽRTVOVAO SE ZBOG DETETA: Snimljen PRETUŽAN PRIZOR,da vam SRCE PUKNE (UZNEMIRUJUĆE)

Tako je na Tviteru objavljen izuzetno potresan i uznemirujuć snimak iz Sirije na kojem spasioci, tokom otkopavanja ruševina, pronalaze beživotno telo starijeg muškarca kojim je potpuno prekriveno dete

Objavljeno: 16:15h

Broj poginulih u razornom zemljotresu koji je tokom ranog jutra u ponedeljak pogodio južni deo Turske uz granicu sa Sirijom u konstantnom je porastu, a spasioci neumorno iskopavaju ruševine u potrazi za preživelima.

Humanitarna pomoć i spasioci pristižu iz celog sveta, a na društvenim mrežama konstantno se pojavljuju snimci spasavanja, ali i tragični prizori nakon katastrofe koja je zadesila ove dve države.

Tako je na Tviteru objavljen izuzetno potresan i uznemirujuć snimak iz Sirije na kojem spasioci, tokom otkopavanja ruševina, pronalaze beživotno telo starijeg muškarca kojim je potpuno prekriveno dete.

Kako prenosi Medya Baskent, reč je o ocu i sinu, te o herojskom podvigu muškarca koji je žrtvovao svoj život kako bi sopstvenim telom zaštitio svoje dete, a scena se dogodila u Afrinu u Siriji.

Portal navodi da je otac je svojim telom prekrio sina, čime je uspeo detetu da spasi život. Nažalost, muškarac je preminuo.

Vesti o razornom zemljotresu, broju žrtava, kao i preživelih pristižu iz minuta u minut, a kolike su razmere ove katastrofe, pored poražavajućih brojki, govore svakako i uznemirujući prizori ruševina koje su nekada bile gradovi.

(Espreso/Kurir.rs/Medya Baskent)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.