DOŠAO DA ISTREBI INSEKTE, KADA JE POGLEDAO ZIDOVE ZANEMEO JE: Napravio je RUPU, a onda ga je LAVINA ZATRPALA (FOTO)
Stan, Foto: Printscreen/kupujemprodajem

au

DOŠAO DA ISTREBI INSEKTE, KADA JE POGLEDAO ZIDOVE ZANEMEO JE: Napravio je RUPU, a onda ga je LAVINA ZATRPALA (FOTO)

Hiljade žirova se prosulo po podu, a Kastro je ubrzo shvatio da su detlići kuću koristili kao odlično mesto za čuvanje hrane

Objavljeno:

Nik Kastro, vlasnik kompanije za dezinsekciju i deratizaciju iz kalifornijskog grada Santa Rosa, video je svašta za dvadeset godina otkako je preuzeo posao, ali ovakav slučaj - nikada! Angažovan da se bavi insektima u tamošnjoj kući, taj stručnjak je prvo pomislio da probleme stanarima pravi mrtva životinja zaglavljena unutar zidova, preneo je Vašington tajms i nastavio: Međutim, kada je Kastro isekao rupu u zidu da bi je pronašao, iznenada je bio zatrpan u žirovima!

Hiljade žirova se prosulo po podu, a Kastro je ubrzo shvatio da su detlići kuću koristili kao odlično mesto za čuvanje hrane. U svom fejsbuk statusu je naveo da mu je potrebno osam džakova za smeće da ponese sve te žireve i da je zaliha teška preko 300 kilograma.

"Kada bih gurnuo ruku u zid, novi žir bi jednostavno ispao. U jednom trenutku sam se zapitao da li će im biti kraja", ispričao je Kastro i dodao da je žir bio nagomilan sve do tavana.

(MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.