EVO ŠTA JE REKLA MAJKA ZA KOJU SE SUMNJA DA JE UBILA SVOJE TROJE DECE: Doktora je pitala samo 1 STVAR, UŽAS
Lindzi Klensi sa porodicom, Foto: Printscreen Facebook/Lindsay Marie Clancy

horor

EVO ŠTA JE REKLA MAJKA ZA KOJU SE SUMNJA DA JE UBILA SVOJE TROJE DECE: Doktora je pitala samo 1 STVAR, UŽAS

Klensini advokati kažu da je bila u teškoj depresiji, da je patila od postporođajne depresije

Objavljeno:

Majka iz Masačusetsa izjasnila se da nije kriva za smrt svoje troje dece tokom pojavljivanja pred sudom preko zuma iz bolničkog kreveta u Bostonu, gde je ležala paralizovana.

Lindzi Klensi (32) optužena je po tri tačke za ubistvo sa predumišljajem zbog davljenja svoje troje dece 29. januara u porodičnoj kući u Daksberiju u Masačusetsu.

Klensini advokati kažu da je bila u teškoj depresiji, da je patila od postporođajne depresije, pa čak i od psihoze, izazvane koktelom lekova koji ju je pretvorio u "ljusku" i lišio je njene ličnosti i sposobnosti da oseća emocije.

Oni su rekli da je Lindzi rekla svom suprugu da čuje "muški glas" koji joj govori da ubije decu i onda sebe jer je to bio njen "poslednji izbor", prenosi Daily Mail.

Tužioci su danas pokrenuli krivično gonjenje, tvrdeći da je ona bila svesna šta radi i da je to čak isplanirala.

Advokati optužene rekli su da se ona ponašala normalno u danima pre incidenta, i da je u beleškama pronađenim na njenom ajfonu samo spomenula blagu "postporođajnu anksioznost".

Lindzi Klensi
foto: Printscreen Facebook/Lindsay Marie Clancy

Takođe su se pozivali na beleške u kojima je opisala da se "zamerila" starijoj deci jer su je sprečili da "voli Kalana kao da joj je prva beba".

Tužioci pak tvrde da je namerno poslala supruga da uzme porudžbinu iz restorana koji je dovoljno daleko od kuće kako bi imala vremena da ubije decu, i navodno je na Gugl mapama proverila koliko vremena mu je potrebno do restorana i nazad.

Takođe su primetili da je svako dete morala da davi nekoliko minuta trakama za vežbanje kako bi prestalo da diše.

"Mogla je da se predomisli", rekli su tužioci, nazivajući to zločinom sa "predumišljajem" sa "ekstremnom okrutnošću".

Rekli su da je prva stvar koju je Lindzi pitala doktore u bolnici bila da li će joj biti potreban advokat, napisavši pitanje na tabli jer je bila intubirana u to vreme.

Takođe tvrde da se ponašala normalno ceo dan pre napada, vodila je decu kod pedijatra i onda se igrala sa njima kod kuće.

Lindzi je odbijena kaucija ali joj je dozvoljeno da ostane u bolnici pre nego što bude prebačena u centar za rehabilitaciju. Naređeno joj je da preda pasoš.

Nakon što je navodno napala decu, Lindzi je prerezala vene i onda skočila kroz prozor spavaće sobe i pala u dvorište.

Njen advokat je negirao da su napadi bili s predumišljajem.

Da podsetimo, mališani Kora i Doson Klensi pronađeni su mrtvi u njihovom domu, dok je njihov mali brat, beba Kalan bio u kritičnom stanju.

I on je kasnije preminuo u dečijoj bolnici u Bostonu.

(Espreso/DailyMail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.