OD ŽRTVE NASILJA PREKO ZVEZDE SAJTA ZA ODRASLE DO GRADONAČELNICE: Ova lepotica GORI na mrežama (FOTO) (VIDEO)
Marija Vargas, Foto: PrintScreen/ Instagram/ maferitavargasok

lepotica

OD ŽRTVE NASILJA PREKO ZVEZDE SAJTA ZA ODRASLE DO GRADONAČELNICE: Ova lepotica GORI na mrežama (FOTO) (VIDEO)

Burna i uspešna karijera Marije Vargas

Objavljeno:

Proslavila se događajem koji ju je umalo koštao života, zatim je postala zvezda OnliFans-a i sada je nova gradonačelnica kantona Simon Bolivar, u ekvadorskoj provinciji Guaias. Ovo je Marija Fernanda Vargas koja je ostvarila veliku pobedu na nedavnim izborima.

Manekenka je dobila 41,76% glasova u odnosu na njenu glavnu protivnicu, Mariju Hose Sisneros, predstavnicu alijanse "CREO-Centro Democratico", koja je dobila samo 16,85%. Prema podacima CNE-a, ovi podaci odgovaraju 96,77% do sada pregledanih lista sa podacima. "Hvala kantonu Simon Bolivar. Pobeda pripada svima", napisala je Vargasova na društvenim mrežama. Pored toga, najavila je da će braniti svaki glas na biralištima.

Ko je Marija Vargas?

Marija Fernanda Vargas (32) započela je svoju karijeru kao model, ali je tek 2013. stekla nacionalnu "slavu" zbog nemilog događaja koji je odjeknuo u medijima. Četiri žene su je napale nožem i isekle i oštrom flašom. Marija je ostala unakaženog lica i imala je oko 350 šavova. "Došla sam do ogledala da se pogledam i odmah počela da vrištim jer sam mislila da ću umreti", rekla je ona u intervjuu za "Primer Impacto."

Kasnije je vodila kampanju protiv nasilja i otvorila fondaciju koja je u početku pomagala devojkama koje su prošle kroz isto iskustvo, ali se kasnije proširila na druge društvene oblasti. U emisiji "Un Ks Canal" Vargas je prokomentarisala da su njeni napadači ubrzo pušteni iz zatvora i da ih je čak ponovo videla. Ona je dodala da je iz ovog događaja i nepravde odlučila da studira Pravo. Pored toga, diplomirala je društvene komunikacije. Ovaj poslednji stepen stekla je na Državnom univerzitetu Milagro.

OnliFans zvezda?

Mafer Vargas je još jednom dospela u medije kada je otvorila svoj nalog OnliFans, stranicu na kojoj se obično dele erotski sadržaji. Za 7 ili 8 meseci koliko je koristila društvenu mrežu, zaradila je hiljade dolara. Tvrdila je da je za četiri meseca zaradila 20.000 dolara.

No, ona je pojasnila da je deo njenih prihoda išao za fondaciju "Una Mano Amiga" i socijalne radove. "Sa svim novcem koji sam zaradila prvog meseca, a to je bilo mnogo, kupila sam 5.000 igračaka i poklonila ih najugroženijim sektorima Gvajakila i Simona Bolivara."

Nešto kasnije napustila je platformu i započela put u politiku. Najava njene kandidature za gradonačelnicu kantona Simon Bolivar izazvala je mnoge reakcije, do te mere da je vođa Građanske revolucije Rafael Korea stao u njenu odbranu. "Po modelu ne možemo da je diskriminišemo, morate da vidite kakvu spremu ima", rekao je bivši predsednik u jednom radijskom intervjuu.

Simon Bolivar je poljoprivredni kanton na severu Gvajasa i ima oko 15.500 birača. Kao i u većini ekvadorskih gradova, nesigurnost je glavna briga njegovih stanovnika. Vargasova je rekla da će povećati broj opštinskih agenata, alarma u zajednici itd. Među projektima je i promocija turizma, obezbeđivanje vodovoda i kanalizacije i puteva.

(Espreso/ MONDO)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.