OBJAVIO JE SVOJU UMRLICU IZ 1 BIZARNOG RAZLOGA: Na bdenju NASTAO HAOS, umešana i POLICIJA (FOTO)
Baltazar, Foto: printscreen Facebook/Baltazar Lemos

SKANDAL

OBJAVIO JE SVOJU UMRLICU IZ 1 BIZARNOG RAZLOGA: Na bdenju NASTAO HAOS, umešana i POLICIJA (FOTO)

Morbidna i neslana šala se na neki uvrnut način završila proslavom rođendana

Objavljeno: 08:45h

Nesvakidašnja drama odigrala se u Brazilu kada je Baltazar Lemos (60) odlučio da lažira sopstvenu smrt kako bi testirao svoje najmilije i video ko će prisustvovati njegovom bdenju.

Kako javljau tamošnji mediji, on navodno nije obavestio čak ni svoju 80-godišnju majku o tome, rizikujući njen život jer je vrlo lako moglo da joj pozli. Međutim, ipak je zadužio neke ljude da neposredno pre početka bdenja ukažu porodici da je sve to „šala“.

Prema pojedinim svedočenjima, nekoliko “ožalošćenih” je posumnjalo, jer su im neke stvari delovale čudno, a Baltazarov nećak je počeo da se raspituje i traži sve moguće informacije o njegovoj “smrti”. Stoga je nastavio da zove bolnicu i pogrebno preduzeće, ne bi li išta saznao. Na kraju se obratio policiji, koja mu je rekla da mora da sačeka 24 sata nakon nestanka da bi se započela potraga.

Ubrzo je otkriveno da je Baltazar živ i da je sve bila veoma morbidna i neslana šala, što se njegovoj rodbini uopšte nije svidelo. Bili su grubo izigrani i prevareni, pa je na “bdenju” izbila žestoka svađa. Takođe je đokantno što su posle žučne rasprave svi zajedno otišli da proslave Baltazarov rođendan.

Mnogi su na društvenim mrežama kritikovali Brazilca predloživši da mu je plan od početka bio da mu što više ljudi dođe na proslavu rođendana. Drugi su razumljivo mislili da se sa takvim stvarima ne treba šaliti.

(Espreso/Objektiv/ Kalle Blue Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.