ANDREA OD DRUGARICE IZNUDILA 7.000 EVRA: Jadna devojka nije imala izbora, evo kako ju je UCENILA!
Žena, Foto: Policia

SKANDAL

ANDREA OD DRUGARICE IZNUDILA 7.000 EVRA: Jadna devojka nije imala izbora, evo kako ju je UCENILA!

Najpre ju je ucenjivala preljubom, a onda i pretila

Objavljeno:

Argentinka Andrea Neomi Fernandez (39) uhapšena je u predgrađu Buenos Ajresa pošto je optužena za iznudu novca svoje najbolje prijateljice kojoj je pod anonimnim pretnjama ukrala čak 800.000 pezosa, (oko 7.000 evra).

Andrea je uhapšena u trenucima kada je uzimala dogovoreni novacnakon što je stigla dogovorena isporuka.

Žrtva je bila njena najbolja drugarica, a počiniteljka joj je bar pet puta pretila da će joj napraviti pakao od života, jer “ima informacije o njoj za koje dotična nikako ne želi da se otkriju u javnosti”, prenosi argentinski list Cronica.

Sve je počelo u avgustu prošle godine nakon što joj je sa anonimnog broja telefona Andrea tražila novac kako bi ćutala o njenom neverstvu, pošto je navodno prevarila supruga.

Vremenom se pojačavao ton svake poruke i pretnje su bile sve jače. U jednom trenutku zaprećeno joj je da će joj ćerka biti silovana.

španska policija
foto: Profimedia

– Daćeš nam toliko novca, znamo da ga imaš. Ukoliko nećeš, dići ćemo u vazduh kuću tvoje majke ili ćemo ti solovati ćerku – neke su od poruka koje je neimenovana žrtva primila, rekao je jedan od izvora iz policije.

U porukama su takođe postojali i detalji iz njenog intimnog života, odnosno prevare koju je nanela mužu, a nekoliko poruka je poslato čak i njenoj ćerki.

– Tvoja mama ne želi da plati. Moram da ti pošaljem ovo da vidiš da ima dečka, da vara tvog oca. Evo, upoznaj ga – jedna je od poruka koja je poslata devojčici.

Od avgusta prošle, do februara ove godine Andrea je iznudila 800.000 pezosa, odnosno četiri puta po 200.000.

Konačno je neimenovana žena skupila hrabrosti da prijavi iznudu policiji, a Andrea Neomi Fernandez uhapšena je prilikom poslednje primopredaje novca pre nekoliko dana.

(Espreso/objektiv/Cronica.ar)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.