GLUMICU NAPAO BESKUĆNIK, U BOLNICI JOJ NAŠLI TUMOR, ALI TO NIJE SVE! Najbaksuznija žena na svetu (FOTO)
Ali, Foto: printscreen Instagram/allimclaren

TUGA!

GLUMICU NAPAO BESKUĆNIK, U BOLNICI JOJ NAŠLI TUMOR, ALI TO NIJE SVE! Najbaksuznija žena na svetu (FOTO)

Zadesila ju je neverovatna lančana reakcija nesrećnih događaja, a sve je počelo dok je šetala trotoarom

Objavljeno:

Ako se za nekoga može reći da je trenutno najbaksuznija žena na svetu, Australijanka Ali Meklaren (30) bi verovatno ponela tu tragičnu titulu.

Ovu ambicioznu glumicu i influenserku, koja trenutno živi u Los Anđelesu, je prvo iz čista mira napao beskućnik, slomivši joj vilicu. Zatim joj je posle niza komplikacija opao imunitet i zaradila je upalu pluća, da bi onda pala na glavu i pretrpela ozbiljnu povredu mozga. Na kraju su joj lekari, tokom lečenja te povrede pronašli nekancerozni tumor na mozgu. Tu se njena zla sudbina nije zaustavila, pa ju je prošlog meseca udario auto i slomio joj oba stopala, dok je išla na terapiju zračenjem.

Ali se izjadala svojim pratiocima na TikToku u videu koji je brzo sakupio 1,6 miliona, počevši od bizarnog incidenta sa beskućnikom, koji je oktobra 2021. pokrenuo katastrofalnu lančanu reakciju.

– Prešao je ulicu i videla sam ga krajičkom oka. Dotrčao je pravo do mene i udario me. Probio mi je telefon, koji se polomio od udarca, a ja sam pala. Sve se dogodilo za oko dve sekunde – objasnila je ona.

Ali je odmah otišla u bolnicu gde su joj lekari navodno rekli da je sve u redu i poslali je kući. Naravno, nije bilo sve u redu i zubi su počeli da joj nasumično ispadaju nekoliko meseci kasnije, i to dok je vozila.

Zubar je zatim utvrdio da joj je vilica slomljena, ali lekari nisu uspeli da je nameste, pa su joj zakazali operaciju dva meseca kasnije kako bi konačno sanirali prelom.

– Morala sam na operaciju vilice da to popravim, a moj imuni sistem je jako oslabio, a na kraju sam dobila infekciju i upalu pluća – nastavlja neverovatnu ispovest Ali.

Međutim, tokom borbe sa upalom pluća, ona je pala i udarila glavu, što je izazvalo tešku traumu mozga i dovelo do toga da ima napade. Nakon što je primila terapiju za njih, napadi su se pogoršali, počela je da povraća, trpi nagle promene raspoloženja, neobjašnjiv bes i konfuziju.

Doktori su na kraju otkrili nekancerozni tumor koji raste u njenom mozgu. Uklonili su većinu mase, ali su joj prepisali zračenje kako bi eliminisali sve preostale abnormalne ćelije.

Ali dok je izuzetno malerozna žena početkom januara 2023. bila na putu ka bolnici, gde je primala terapiju, pregazio ju je vozač koji nije stao na znak stop i slomio joj oba stopala.

Jedan od komentatora se drznuo da predloži kako sada ispada da joj je beskućnik spasao život, jer je zbog toga na kraju otkriven tumor, ali se Ali ne slaže sa tim.

– Iako je uzrok ove vrste tumora nepoznat moguće objašnjenje koje sam dobila je da je možda rezultat povrede glave, pa ga je možda on čak i izazvao – odgovorila je ona.

Čak ni tu nije bio kraj mukama Australijanke, pa su zbog ugroženog mentalnog zdravlja i pretrpljenih trauma štetu pretrpeli i njena karijera i privatni život.

– Zaista mi je teško, da budem iskrena. Doživela sam i veoma tešku depresiju i anksioznost. Takođe mi je jako neprijatno da hodam blizu ljudi na ulici jer nikome ne verujem – priznala je ona.

Ali se takođe osamila i povukla u sebe posle niza udaraca koje je pretrpela.

– Nemam ni blizu toliko prijatelja kao nekada. Prestala sam da odgovaram na poruke i da izlazim. Često sam jako umorna i jednostavno nemam energije. Nekada sam bila super društvena, a sada mi je teško da izađem iz svoje kuće – kazala je ona.

Povrh svega toga, nagle promene raspoloženja i napadi besa prouzrokovani tumorom su je još više distancirali od prijatelja, pa su joj ostali samo oni “najtolerantniji”.

Iako stvari sada ne izgledaju sjajno, ona je ipak optimistična i nada se da će jednog dana napisati knjigu i tako inspirisati druge ljude. Na kraju ipak misli da se sve u životu događa sa razlogom.

– Mi ne biramo svoje živote i šta će nam se desiti, ali biramo kako da prihvatimo ono što nam se dešava i da od toga napravimo nešto lepo – zaključila je Ali.

(Espreso/Objektiv.rs, NY Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.