DETE ZGRABILA AJKULA NA PECANJU: Usnimljen STRAŠAN MOMENAT, uhvatila ga u ČELJUSTI! (VIDEO)
Dečak, Foto: Printscreen/Tik Tok/9news

NEVEROVATNO

DETE ZGRABILA AJKULA NA PECANJU: Usnimljen STRAŠAN MOMENAT, uhvatila ga u ČELJUSTI! (VIDEO)

– Mani, pokaži mi šta imaš! – čuje se njegov otac Radvan koji ga snim

Objavljeno:

Na osmogodišnjeg dečaka iz Australije skočila je ajkula kada je izlazio iz vode na čamac, dok je sa ocem bio na pecanju Lejdi Masgrejv na Velikom koralnom grebenu.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se kako Mani Alam u ronilačkom odelu visi sa merdevina i rukom ubacuje ribu koju je ulovio na palubu.

– Mani, pokaži mi šta imaš! – čuje se njegov otac Radvan koji ga snima.

Kada je dečak podigao ribu i stavio je na čamac, ajkula je iskočila iz vode i ugrizla ga za trup. Na trenutak je izgledalo kao da će ga povući u vodu jer je mu je dobar deo tela bio u čeljustima, ali ga je srećom brzo pustila i završio je samo sa par ogrebotina.

Video se iznenada prekida kada prestravljeni otac ispušta telefon.

– Bio je to šok. Samo je hteo da mi pokaže prelepu koralnu pastrmku koju je uhvatio. Dok sam je snimao, ajkula se bacila na njega – rekao je otac za 9News.

Dečak, sa druge strane, ni na snimku ni u razgovoru sa medijima nije delovao nimalo uznemireno potencijalno smrtonosnim bliskim susretom.

– Uhvatio sam ovu ogromnu pastrmku i hteo sam da je pokažem na TikToku. Ušao sam u vodu, držao sam pastrmku, a onda me je napala ogromna ajkula. ​​Osetio sam nešto kao mali ugriz, malo na grudima, ali to je to – kazao je hrabri dečak i dodao da ga to neće sprečiti da se vrati u vodu.

Gledaoci su bili zaprepašćeni njegovom krajnje opuštenom reakcijom, pa su ga u komentarima hvalili kako ispao kul.

(Espreso/Objektiv/daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.